Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Alkoholista vagyok. Elvonási...

Alkoholista vagyok. Elvonási tünetek csökkentése?

Figyelt kérdés

Sziasztok. Most is bevagyok ba...szva...napi fél liter pálinka, 2 liter bor és 8 sör megy le. Egyszer kipróbátam, hogy nem iszok, felment a vérnyomásom, remegtem, izzadtam, de ami a legfélelmetesebb volt, hogy nem kaptam levegőt....kapkodni kellett a levegőért szinte már hangosan nyögtem. Ez a zihálás is vele jár? Köszi előre is.

30/F

2023. jún. 14. 23:35
1 2 3 4 5 6 7 8
 61/73 anonim ***** válasza:
24%
Oké, legyen így :) Jobbulást neked és a kis szerelmednek (58) is :))
2023. jún. 27. 20:46
 62/73 anonim ***** válasza:
81%

#59 Elhiszem, hogy bosszantó, nekem is az. Főleg, hogy én is még kvázi fiatal vagyok és csúszok bele az alkoholizmusba - ha leírnám, hogy mennyit tudok meginni egy nap alatt, lehet hogy nekem sem hinnék el, bár én annyira durván még nem tolom, mint te.

A másik, hogy apám tényleg végigtolta így az életét, hogy masszívan piált: hajnal négykor felkelt és bement dolgozni! És számomra is felfoghatatlan volt, hogy hogy bír minden nap full másnaposan, iszonyatos mennyiségű elfogyasztott alkohol után felkelni hajnal négykor(!) és bemenni dolgzni?! És végigdolgozni a napot! De egyszerűen az alkoholista ember szervezete és idegrendszere rááll erre. És ez az, amit a sok tudatlan, informálatlan nem tud, és nem is akar megérteni, felfogni.

Még csak utána sem olvasnak, mert őket nem érdekli, hogy hogy működik ez. Ők csak ide akarják böfögni, hogy kamu és ettől már okosnak gondolják magukat. :D De ez tényleg a tipikus Dunning-Krueger, ezen nincs mit tovább magyarázni.

2023. jún. 27. 20:50
 63/73 anonim ***** válasza:
100%
Fater járkált remegve összevissza a kéróban két napig, amikor nem bírta a bele pár hét saját ganéjában fetrengés után. Tényleg mindenki úgy hülye, ahogy csak bír.
2023. júl. 2. 07:05
 64/73 anonim ***** válasza:
31%
Kamugep ez az alkesznem irogatnal itt ha elvonasi tuneteid ldnnenek
2023. júl. 3. 12:22
 65/73 anonim ***** válasza:
76%
Igyál sok tejet, segít.
2023. júl. 3. 22:36
 66/73 anonim ***** válasza:
100%
Állítólag az első három nap még okés, és csak utána jelentkezhetnek a delírium tremens tünetei. (Már a nagyivóknál persze.) Neked volt ilyen kérdező?
2023. júl. 5. 00:07
 67/73 anonim ***** válasza:
100%
Már korábban is, 24 órán belül biztosan. A delirium tremens tünetei. Alkoholfüggőség esetén az utolsó alkoholfogyasztást követő 6-8 óra múlva már megjelennek az elvonási tünetek.
2023. júl. 7. 17:41
 68/73 anonim ***** válasza:
38%
Annyi, hogy felkapod a gitárt és kiülsz a főtérre egy kalappal. Két óra tömény nujazz után lesz lóvé egy hónapnyi bulira, Tremor barátod megoldja.
2023. júl. 8. 10:15
 69/73 anonim ***** válasza:
32%
#67 Neked ezzel (DT) van esetleg személyes tapasztalatod is?
2023. júl. 8. 11:43
 70/73 anonim ***** válasza:
100%
69. Nem. De az discovery investigation csatornán jópár éve láttam egy dokumentumfilmet, ahol volt egy 48 éves fószer, masszívan alkoholista volt, de le kellett volna mondania az alkoholról, mert újra összejött x év szünet utána a barátnőjétől, aki azt kérte tőle, hogy hagyja abba az ivást. de legalábbis csökkentse a mértékét. A pasi már delirium tremesben szenvedett, tehát szinte egy napot sem bírt ki alkohol nélkül, de annyira akarta a nőt, hogy megpróbálta, hogy egy kortyot sem iszik többet. Már pár óra után jöttek a tünetek, amikről beszéltünk, de tartotta magát a pasi. 4 nap múlva meghalt, mert ilyenkor már nem lehet azonnal letenni a piát, csakis mértékletesen lehet elhagyni, mert olyan biokémiai és idei elváltozásokat idéz elő, hogy összeomlik a szervezet az azonnal alkohol megvonástól.
2023. júl. 10. 12:30
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!