Alkoholista vagyok. Elvonási tünetek csökkentése?
Sziasztok. Most is bevagyok ba...szva...napi fél liter pálinka, 2 liter bor és 8 sör megy le. Egyszer kipróbátam, hogy nem iszok, felment a vérnyomásom, remegtem, izzadtam, de ami a legfélelmetesebb volt, hogy nem kaptam levegőt....kapkodni kellett a levegőért szinte már hangosan nyögtem. Ez a zihálás is vele jár? Köszi előre is.
30/F
#59 Elhiszem, hogy bosszantó, nekem is az. Főleg, hogy én is még kvázi fiatal vagyok és csúszok bele az alkoholizmusba - ha leírnám, hogy mennyit tudok meginni egy nap alatt, lehet hogy nekem sem hinnék el, bár én annyira durván még nem tolom, mint te.
A másik, hogy apám tényleg végigtolta így az életét, hogy masszívan piált: hajnal négykor felkelt és bement dolgozni! És számomra is felfoghatatlan volt, hogy hogy bír minden nap full másnaposan, iszonyatos mennyiségű elfogyasztott alkohol után felkelni hajnal négykor(!) és bemenni dolgzni?! És végigdolgozni a napot! De egyszerűen az alkoholista ember szervezete és idegrendszere rááll erre. És ez az, amit a sok tudatlan, informálatlan nem tud, és nem is akar megérteni, felfogni.
Még csak utána sem olvasnak, mert őket nem érdekli, hogy hogy működik ez. Ők csak ide akarják böfögni, hogy kamu és ettől már okosnak gondolják magukat. :D De ez tényleg a tipikus Dunning-Krueger, ezen nincs mit tovább magyarázni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!