Szia tesó! Én most száraz novembert tartok, de amúgy én is szoktam iszogatni. Én is szeretem a Borsodit, bár jópár évig nem ittam, de mióta kivették belőle a kukoricát azóta teljesen jó! Sajna a kocsmában ahová járok ott nincs, ott Pilsnert iszok, gyorsítónak pálinka.
2022. nov. 15. 07:11
2/12 A kérdező kommentje:
A Pilsner-t, meg úgy általában a cseh söröket nekem kész kínszenvedés meginnom. Én a magyar söröket szeretem, főleg a borsodit, mióta tisztán árpamalátából készül, meg a holland Heineken-t szeretem még inni.
2022. nov. 15. 07:18
3/12 anonim válasza:
Párnaponta nyomok néhány saját főzésűt, sima 5% körüli, hidegkomló nélküli Magnum+Cascade pale ale palackban érlelve. 150 alatti a korsóköltség, a recept csiszolgatása meg hobbi, nem munka. Kb azt kapod, ami polcon 800 lenne 0,33l kiszerelésben.
2022. nov. 15. 07:20
4/12 anonim válasza:
Volt minden nap sörözős időszakom, én Heinekent ittam. A mai napig azt iszom, ha sörözni vágyom. De annyira dícséritek itt a Borsodit, hogy meg fogom kóstolni. :)
2022. nov. 15. 08:07
5/12 anonim válasza:
Kérdező, hol lehet kapni holland Heinekent?
Amszterdamban vettem egy zsugorral, nem összehasonlítható a más országokban gyártottakkal.
2022. nov. 15. 08:48
6/12 anonim válasza:
Amiket ittam azok közül nekem a Pilsner Urquell ízlik a legjobban.De az nagyon megdrágult.Meg úgy kb. az összes sörnek fölszökött az ára.Ezért mostanában leginkább amik le vannak árazva azok közül válogatok.Most lehet kapni például 199 Ft-ért a Tescóban Szalon sört.Az is egész jó.Sőt számomra jobb is mint a Borsodi.
2022. nov. 15. 16:16
7/12 anonim válasza:
Én csak mértékkel iszom, heti 3-4 dobozzal, esetleg kisebb buli/összejövetel alkalmával megy le ennyi 1 nap alatt! Nem vagyok alkesz, de egy kissé spicces állapot jólesik, ezért bár sokat szeretek, de az erősebb söröket preferálom jobban, ezekből konkrétan 5% az alsó határ, és persze legyen ízre is finom! Sokfélét szeretek, de amiket a leggyakrabban szoktam venni magamnak:
Borsodi Mester
Dreher IPA
Gösser
Beck’s
Asahi
Peroni
2022. nov. 15. 22:38
8/12 anonim válasza:
Igen, borsodi bivaly és argus strong nyáron egész nap
Most télre átálltam a bor tömény kombóra
2022. nov. 17. 15:25
9/12 anonim válasza:
Tényleg jó a Borsodi. Én még Szabolcsban kaptam rá az ízére. Nem túl erős, nem üt ki, de nem is az a gyenge kis söröcske.
Bejön még a Zipfer, Bitburger, Dab.
Régi kedvenceket - Pisner Urquel, Staropramen és társait mostanában nem nagyon kedvelem.
2022. nov. 17. 18:11
10/12 anonim válasza:
#7-es vagyok. A Zipfer és a DAB szintén kedvenceim nekem is, csak ritkán veszek, mert iszonyú drágák!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!