Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Vannak itt hozzám hasonló...

Vannak itt hozzám hasonló alkoholisták? Én mindennap sörözök és kedvenc söröm a Borsodi! Nektek melyik sör a kedvencetek?

Figyelt kérdés

2022. nov. 15. 06:59
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
90%
Szia tesó! Én most száraz novembert tartok, de amúgy én is szoktam iszogatni. Én is szeretem a Borsodit, bár jópár évig nem ittam, de mióta kivették belőle a kukoricát azóta teljesen jó! Sajna a kocsmában ahová járok ott nincs, ott Pilsnert iszok, gyorsítónak pálinka.
2022. nov. 15. 07:11
 2/12 A kérdező kommentje:
A Pilsner-t, meg úgy általában a cseh söröket nekem kész kínszenvedés meginnom. Én a magyar söröket szeretem, főleg a borsodit, mióta tisztán árpamalátából készül, meg a holland Heineken-t szeretem még inni.
2022. nov. 15. 07:18
 3/12 anonim ***** válasza:
77%
Párnaponta nyomok néhány saját főzésűt, sima 5% körüli, hidegkomló nélküli Magnum+Cascade pale ale palackban érlelve. 150 alatti a korsóköltség, a recept csiszolgatása meg hobbi, nem munka. Kb azt kapod, ami polcon 800 lenne 0,33l kiszerelésben.
2022. nov. 15. 07:20
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Volt minden nap sörözős időszakom, én Heinekent ittam. A mai napig azt iszom, ha sörözni vágyom. De annyira dícséritek itt a Borsodit, hogy meg fogom kóstolni. :)
2022. nov. 15. 08:07
 5/12 anonim válasza:

Kérdező, hol lehet kapni holland Heinekent?

Amszterdamban vettem egy zsugorral, nem összehasonlítható a más országokban gyártottakkal.

2022. nov. 15. 08:48
 6/12 anonim ***** válasza:
Amiket ittam azok közül nekem a Pilsner Urquell ízlik a legjobban.De az nagyon megdrágult.Meg úgy kb. az összes sörnek fölszökött az ára.Ezért mostanában leginkább amik le vannak árazva azok közül válogatok.Most lehet kapni például 199 Ft-ért a Tescóban Szalon sört.Az is egész jó.Sőt számomra jobb is mint a Borsodi.
2022. nov. 15. 16:16
 7/12 anonim ***** válasza:

Én csak mértékkel iszom, heti 3-4 dobozzal, esetleg kisebb buli/összejövetel alkalmával megy le ennyi 1 nap alatt! Nem vagyok alkesz, de egy kissé spicces állapot jólesik, ezért bár sokat szeretek, de az erősebb söröket preferálom jobban, ezekből konkrétan 5% az alsó határ, és persze legyen ízre is finom! Sokfélét szeretek, de amiket a leggyakrabban szoktam venni magamnak:

Borsodi Mester

Dreher IPA

Gösser

Beck’s

Asahi

Peroni

2022. nov. 15. 22:38
 8/12 anonim válasza:
78%

Igen, borsodi bivaly és argus strong nyáron egész nap

Most télre átálltam a bor tömény kombóra

2022. nov. 17. 15:25
 9/12 anonim ***** válasza:
100%

Tényleg jó a Borsodi. Én még Szabolcsban kaptam rá az ízére. Nem túl erős, nem üt ki, de nem is az a gyenge kis söröcske.

Bejön még a Zipfer, Bitburger, Dab.

Régi kedvenceket - Pisner Urquel, Staropramen és társait mostanában nem nagyon kedvelem.

2022. nov. 17. 18:11
 10/12 anonim ***** válasza:
#7-es vagyok. A Zipfer és a DAB szintén kedvenceim nekem is, csak ritkán veszek, mert iszonyú drágák!
2022. nov. 17. 22:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!