Mi a véleményetek a Kozel sörről?
Figyelt kérdés
Kedvenc sör? Ha igen, miért?
Vagy melyik sört szeretitek a legjobban?
2022. jún. 13. 16:53
2/19 anonim válasza:
Megiszom.Szerintem nem rossz a Kozel..De nem a kedvencem.Az inkább a Pilsner Urquell.
3/19 anonim válasza:
2essel értek egyet.
Jó a Kozel, de Pilsner jobb.
4/19 anonim válasza:
Ittam már Kozelt, nem a kedvencem, szerintem átlagos.
Nekem a kedvencem a Heineken és a Löwenbrau, valamint a Stella Artois.
5/19 anonim válasza:
Ne rossz. Kedvenceim a cseh meg a belga sörök. Jelenleg a Krusovice a kedvencem.
6/19 anonim válasza:
Ha kint iszod Prágában akkor egy finom sör. A hazai licenszelt utángyártott lőrének semmi köze nincs hozzá.
7/19 anonim válasza:
6/6: dreher gyárban dolgozott kollegám, mesélte, hogy egyszer befutott hozzájuk egy raklap csehországból, de ki már nem jutott.
Nem az a minőség…
Itthon jó sör: pilsner urquell, krusovice, esetleg peroni, és kis sörfőzdéket kell járni.
8/19 anonim válasza:
Nemrég vettem egy tálcával, mert adtak hozzá két ingyen korsót. Elfogyott, de nem állnék érte sorba. A Krusovice ár/érték arányban sokkal jobb szerintem.
9/19 anonim válasza:
Itthon gyártottan még mindig inkább a soproni 1895.
10/19 anonim válasza:
Mostanában elkezdtem inni a borsodi világost, nemrég változtattak rajta, már nincs benne kukorica, egész iható.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!