Alkoholista vagyok. Elvonási tünetek csökkentése?
Sziasztok. Most is bevagyok ba...szva...napi fél liter pálinka, 2 liter bor és 8 sör megy le. Egyszer kipróbátam, hogy nem iszok, felment a vérnyomásom, remegtem, izzadtam, de ami a legfélelmetesebb volt, hogy nem kaptam levegőt....kapkodni kellett a levegőért szinte már hangosan nyögtem. Ez a zihálás is vele jár? Köszi előre is.
30/F
“ahány ember annyi szervezet, nem mindenki egyforma”
Jól van. Remek mese volt. Köszönjük!
"napi fél liter pálinka, 2 liter bor és 8 sör megy le"
Talán a túlvilágról írsz?...Mert ez kb.halálos adag alkohol.
Na mindegy..Egyébként igen a légszomj a fulladás lehet a megvonás tünete.Egy súlyos alkoholista akár bele is halhat a hirtelen alkoholmegvonásba.
Delírium tremens
"A fizikális eltérések közül jellemzőek: szapora pulzus, láz, vérnyomás emelkedés, szapora levegővételek. Nem lehet elégszer hangsúlyozni a beteg mihamarabbi kórházba szállítását, mert kezelés nélkül az állapot gyorsan romlik."
Aki kétségbe vonja a kérdező által fogyasztott alkohol mennyiségét az nem ismerte anno a bányászokat, vagy mondjuk apámat.
Kérdező: az elvonóig ne változtass semmin.
Hát ha tényleg ennyit iszol napi szinten,akkor ezt a dalt küldöm neked...
Elhatározás - addiktológia - gyógyszerek + bentlakásos intézményi terápia - hatalmas akaraterő.
Sok sikert a tiszta élethez!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!