Birs pálinkát hány fokosra kell hagyni?
Figyelt kérdés
Hol jön ki igazán az íze?2021. dec. 4. 15:31
11/11 anonim válasza:
A birs különösen opálosodik 50 fok alatt, én sem javaslom, hogy az alá menj! Egyébként kijön az íze/illata 50 foknál is. Tavaly/tavalyelőtt csináltam, rá kellett jöjjek, hogy nem szeretem, idén már úgy voltam vele, hogy nekem nem éri meg a fáradságot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!