Birs pálinkát hány fokosra kell hagyni?
Figyelt kérdés
Hol jön ki igazán az íze?2021. dec. 4. 15:31
1/11 anonim válasza:
Ezt csak ízleléssel lehet eldönteni, menet közben.
2/11 anonim válasza:
Erre így nem lehet válaszolni. Olyan mintha azt kérdeznéd, mennyi sót kell tenni a bablevesbe.
3/11 anonim válasza:
60 körül ittam finomat, viszont a bolti ízekbe a 30 asak a finomak.
4/11 anonim válasza:
Nem létezik 30-as (birs) pálinka.
5/11 anonim válasza:
4. Simán elő lehet állítani még gyengébbre is, pláne ha magadnak főzöd.
6/11 anonim válasza:
Úgy értettem, hogy bolti. Törvényileg nem lehet egy 30 %-os italt pálinkának címkézni.
7/11 anonim válasza:
akkor "likőr", de úgy tudom szesz"szabályai" alapján az abszint is likőr, vagy amolyan hubertusz, unicum kategória lenne csak a magas szeszfoka miatt minősül töménynek.
8/11 anonim válasza:
Ezt nem teljesen értem. A likőr is tömény. A likőr lehet 60+ % is. Az abszint unicum/hubi párhuzam végképp nem világos. :D
9/11 anonim válasza:
ugye eredetileg az is gyógynövény cumót tartalmaz
10/11 mindentudó99 válasza:
50 fok alatt a házi képes opálosodni. Ne menj alá
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!