Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Birs pálinkát hány fokosra...

Birs pálinkát hány fokosra kell hagyni?

Figyelt kérdés
Hol jön ki igazán az íze?
2021. dec. 4. 15:31
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Ezt csak ízleléssel lehet eldönteni, menet közben.
2021. dec. 4. 15:49
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/11 anonim ***** válasza:
Erre így nem lehet válaszolni. Olyan mintha azt kérdeznéd, mennyi sót kell tenni a bablevesbe.
2021. dec. 4. 15:56
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/11 anonim ***** válasza:
60 körül ittam finomat, viszont a bolti ízekbe a 30 asak a finomak.
2021. dec. 4. 17:29
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/11 anonim ***** válasza:
Nem létezik 30-as (birs) pálinka.
2021. dec. 4. 17:36
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/11 anonim ***** válasza:
4. Simán elő lehet állítani még gyengébbre is, pláne ha magadnak főzöd.
2021. dec. 4. 17:50
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/11 anonim ***** válasza:
Úgy értettem, hogy bolti. Törvényileg nem lehet egy 30 %-os italt pálinkának címkézni.
2021. dec. 4. 18:59
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/11 anonim ***** válasza:
akkor "likőr", de úgy tudom szesz"szabályai" alapján az abszint is likőr, vagy amolyan hubertusz, unicum kategória lenne csak a magas szeszfoka miatt minősül töménynek.
2021. dec. 4. 19:17
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/11 anonim ***** válasza:
Ezt nem teljesen értem. A likőr is tömény. A likőr lehet 60+ % is. Az abszint unicum/hubi párhuzam végképp nem világos. :D
2021. dec. 4. 19:31
Hasznos számodra ez a válasz?
 9/11 anonim ***** válasza:
ugye eredetileg az is gyógynövény cumót tartalmaz
2021. dec. 4. 20:52
Hasznos számodra ez a válasz?
 10/11 mindentudó99 ***** válasza:
50 fok alatt a házi képes opálosodni. Ne menj alá
2021. dec. 5. 06:26
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!