T.agi74 kérdése:
Bodzabogyóból készült pálinkát hány fokosra kell készíteni hogy kiadja a jó aromáját? Szombaton főzetem, és addigra jó lenne ha valaki adna tanácsot!
Figyelt kérdés
10000Ft lesz literje!2015. szept. 15. 20:04
1/4 anonim válasza:
Gondolom, hogy ugyan annyira, mint a többit: 50 - 51 fokosra.
2/4 Mojjo válasza:
Általában egy 40-45 fok felett már veszít(het) a gyümölcsösségéből, megborul(hat) az egyensúlya a pálinkának. Én egy 40-42 fokot mondanék.
Divatos bivalyaerősre készíteni a pálinkákat, de az leginkább arra jó, hogy ha amúgy rettenet íze lenne, ne bukjon ki egyből. Egy jó bodza alapanyagot szerintem kér lenne elrontani ezzel.
3/4 anonim válasza:
Én sem mennék 45 fok fölé vele.
4/4 anonim válasza:
50% alatt nem pálinka a pálinka !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!