Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Bodzabogyóból készült pálinkát...

T.agi74 kérdése:

Bodzabogyóból készült pálinkát hány fokosra kell készíteni hogy kiadja a jó aromáját? Szombaton főzetem, és addigra jó lenne ha valaki adna tanácsot!

Figyelt kérdés
10000Ft lesz literje!

2015. szept. 15. 20:04
 1/4 anonim ***** válasza:
Gondolom, hogy ugyan annyira, mint a többit: 50 - 51 fokosra.
2015. szept. 16. 04:51
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/4 Mojjo ***** válasza:

Általában egy 40-45 fok felett már veszít(het) a gyümölcsösségéből, megborul(hat) az egyensúlya a pálinkának. Én egy 40-42 fokot mondanék.

Divatos bivalyaerősre készíteni a pálinkákat, de az leginkább arra jó, hogy ha amúgy rettenet íze lenne, ne bukjon ki egyből. Egy jó bodza alapanyagot szerintem kér lenne elrontani ezzel.

2015. szept. 16. 12:59
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/4 anonim ***** válasza:
Én sem mennék 45 fok fölé vele.
2015. szept. 16. 19:35
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/4 anonim ***** válasza:
50% alatt nem pálinka a pálinka !
2015. okt. 5. 19:06
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!