Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Lássuk csak, mennyien is...

Lássuk csak, mennyien is vagyunk, mi mamahotelesek!?

Figyelt kérdés

Tehát én is otthon vagyok már régóta, nem járok iskolába-munkába, anyámék tartanak el, főznek-mosnak rám, különben éhen halnék. Huhh, nem is gondoljátok milyen nehéz az igazságot leírni :D

Namármost az a bibi, hogy nekem ez teljesen megfelel, nincsenek ambícióim, életcélom, küzdeni akarásom stb, így csak egész nap gépezek, játszok, lustálkodok - ezt már annyira megszoktam hogy már semmilyen munkát nem csinálok otthon, még a szemetet se viszem le. A társasági életemről meg nem is akarok beszélni, de annyit elmondhatok, hogy este járok boltba nehogy meglássanak, aztán minél gyorsabban hazahúzok, hogy még véletlenül se találkozhassak senkivel...

Ti hogy vagytok a mamahotellel? Milyen szinten vagytok?

2016. ápr. 5. 09:18
1 2 3 4 5 6
 11/58 anonim ***** válasza:
37%
Ja és amúgy is unalmas a felnőtt élet, legalábbis nekem.
2016. ápr. 5. 09:45
 12/58 anonim ***** válasza:
60%

Nem kötekedni akarok, de ez nem kamu kérdés?

Nehezem hiszem el, hogy van ilyen ember. Ha pedig van, akkor az a fura, hogy tud erről ilyen őszintén írni? Valami nem stimmel szerintem.

2016. ápr. 5. 10:01
 13/58 anonim ***** válasza:
37%
Nem kamu, legalábbis én tényleg ilyen vagyok.
2016. ápr. 5. 10:03
 14/58 anonim ***** válasza:
83%

Én is "mamahoteles" vagyok a párommal együtt, viszont mi már szeretnénk különköltözni. Hogy eddig nem történt meg, annak anyagi okai vannak. Sajna nem találok egy olyan fix munkahelyet, ami megbízható fizetést ad, így egy fizuból nem tudunk különmenni. Ez ma Magyarország... köszi szépen.

26/N

2016. ápr. 5. 10:03
 15/58 anonim ***** válasza:
78%
2016. ápr. 5. 10:05
 16/58 anonim ***** válasza:
84%

Hát, én is otthon élek, de én emellett dolgozom, tehát legalább viszek haza pénzt. Hosszú ideig nem volt munkám, mert nem találtam, akkor én is úgy éltem, mint te. De aztán megmondták a szülők kereken, hogy ha nem találok záros határidőn belül állást, mehetek az utcára lakni. Téged nem fenyegetnek azzal, hogy kiraknak otthonról?

30/N

2016. ápr. 5. 10:06
 17/58 anonim ***** válasza:
7%
Engemet nem, csak azt mondják, hogy jó lenne ha végre találnék egy normális állást. :)
2016. ápr. 5. 10:08
 18/58 A kérdező kommentje:
15-ös: köszi a linket, én is akartam megosztani egyet, de nem találom - index.hu-s link volt, szintén mamahotel a téma, és a 2011-es népszámlálás alapján volt a statisztika kiszámítva, hogy míg a 90-es években 410 000 egyén élt szüleivel, addig 2011-re ez a szám 811 000-re nőtt, tehát a duplája, és ez sztem a mostani kényelmes, szociális-hálós társadalomnak köszönhető, meg annak hogy a szülő nem törődik a kölkével, a tv neveli a gyereket, és abból semmi jó nem sül ki... Engem amugy nem mellőztek a szülők, nekem ez genetikai-öröklős úton van ,hogy bentülök, a nagyapám is ilyen volt, csak akkoriban még nem volt szociális háló, szülői eltartás ezért muszáj volt dolgoznia...
2016. ápr. 5. 10:12
 19/58 anonim ***** válasza:
100%
Azt nekem is mondják, hogy kéne egy normális állás, a jelenlegi helyett, mert ez rosszul fizet, és így nem tudok itthonról elköltözni és teljesen önálló életet élni. Pedig ők ezt szeretnék. Meg igazából én is. De így is évekbe telt mire egyáltalán lett munkám, úgyhogy nem sok esélyét látom, hogy ennél jobban fizető állást valaha is fogok kapni. :/
2016. ápr. 5. 10:14
 20/58 anonim ***** válasza:
80%
#18 Szerintem ez inkább a gazdasági helyzetnek köszönhető. Abból a nyolcszázezer emberből biztos rengeteg van, aki szívesen elköltözne otthonról, de nem tud, mert nem engedheti meg magának, ahogyan én sem. Nem mindenki lustaságból, kényelmességből van otthon.
2016. ápr. 5. 10:17
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!