Lássuk csak, mennyien is vagyunk, mi mamahotelesek!?
Tehát én is otthon vagyok már régóta, nem járok iskolába-munkába, anyámék tartanak el, főznek-mosnak rám, különben éhen halnék. Huhh, nem is gondoljátok milyen nehéz az igazságot leírni :D
Namármost az a bibi, hogy nekem ez teljesen megfelel, nincsenek ambícióim, életcélom, küzdeni akarásom stb, így csak egész nap gépezek, játszok, lustálkodok - ezt már annyira megszoktam hogy már semmilyen munkát nem csinálok otthon, még a szemetet se viszem le. A társasági életemről meg nem is akarok beszélni, de annyit elmondhatok, hogy este járok boltba nehogy meglássanak, aztán minél gyorsabban hazahúzok, hogy még véletlenül se találkozhassak senkivel...
Ti hogy vagytok a mamahotellel? Milyen szinten vagytok?
hasonló... annyi különbséggel, hogy én azért dolgoznék(csak nem kellek sehova), meg azzal a 1-2 barátommal aki van szívesen eljárnék ide-oda, nyugisabb helyekre.
Amúgy ti nem aggodtok mi lesz akkor ha nem lesz aki eltartson titeket?
Majd úgy néz ki, hogy nekem lesz majd egy munkám, ami hozzám illik :D, szóval szerencsére majd el tudom magam tartani.
Én 23 éves férfi vagyok.
1-es vagyok.
Azért zavarja, mert mint minden ember ő is fejlődni akar. Számára olyan mintha a gyerek szinten lennél megragadva. Nem kisgyereket keres hanem társat.
Üdv: Egy nőnemű
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!