Mennyien lehetnek manapság a magányos farkas típusú emberek?
Figyelt kérdés
2014. febr. 14. 21:59
1/11 anonim válasza:
minél több és a k*rvák végett ezeknek a száma egyre csak nöl!
3/11 anonim válasza:
rengeteg van és egyre több, nincs gyerekvállalás, házasság...a média mindent pótol...stb..
4/11 anonim válasza:
Manapság elég sok van, mert megtalálják a módját, hogyan éljenek.
5/11 anonim válasza:
Saját tapasztalat hogy csak magamra számíthatok, senki nincs mellettem ha van valami, még az igazi barátnak gondolt emberek sem.
A lányok meg válogatnak a külső alapján.
7/11 anonim válasza:
Én lány vagyok és én is magányos vagyok! Igazából barátaim se igazán vannak, csak online, de ők is külföldiek!
8/11 anonim válasza:
az ilyen magányosak miért nem alapítanak klubot? csak van vmi értelmes hobbijuk, amivel barátokat szereznek! miért nem önkénteskednek? tényleg nem értem őket...
9/11 anonim válasza:
7-es. Hűűű! Wazze!! Én is magyányos vagyok és fiú! Írj nekem és ismerkedjünk, barátkozzunk!
10/11 anonim válasza:
Sokan. Én is az ő számukat gyarapítom...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!