Fiatal férfiak 23-26-évesek ti már tényleg nem tepertek a csajokért?
Tehát az érzelmek nélküli kapcsolatok, csak szex vagy az sem ?
Kifejtem,-egy csomó fiatal szép, okos gyakornokom van és panaszkodnak, hogy nem találnak párt maguknak...
A fiúk már nem nyomulnak mint régen, nem udvarolnak semmi érdeklődés, chatelnek,elmennek kávézni ,inni egyet a csajokkal és utána semmi... -Aki eröltette,nyomult irányítot,kereste a srácot annak a csajnak van kapcsolata de a szex ott is kevés.
Tényleg ennyire sivár lett minden? -(én idősebb vagyok nem tudom)
Vagy minden fiú nagymellű fullos 48kg cicababára vágyik?-De a pasik sem fullosok'...
Durva,hogy ennyi nő van egyedül mert eltüntek az értelmesen kommunikáló férfiak aki "udvarolni" bokolni is tud...
Vagy van még ilyen pasi?
#37. Az, hogy te szerencsétlenül jártál ezekkel a lányokkal, nem azt jelenti, hogy minden nő ilyen.
Mondjuk azt is le lehet kommunikálni miért nem vagy "elég" az aktuális lánynak a kapcsolatban?
A lányok akiket én ismerek nem is fogadnak el 10-20-ezres meghívást max kávét de a desszertet már ők fizetik.
Kényeztetni lehet egy nőt,ha komoly kapcsolatra vágysz, de a rossz választás (beképzelt cicababa,műnő,aranyásó,műveletlen,könnyűvérű') ok-okozati problémát von maga után...
Van sok normális nő is,csak lehet észre sem veszed mert "csak" átlagos,ami nem csúnyát jelent.
Ismét osztod az észt és megint (még mindig) nem vagy képben…
Ha ha viszed a csajt az étterembe nem fogja a legolcsóbb kaját választani elhiheted. A legtöbbje csak azért megy el egy sráccal randizni mert az neki ingyen ebéd/vacsora. Elköltözik a szüleitől és rájön, hogy a kis fizetése semmire nem elég. Ekkor vagy keres magának egy pasit akivel felesbe fizetnek mindent és ha akad jobb dobbant vagy pedig minden nap mással randizik az ingyen kajáért.
Mai csajok fizetni valami? Visszahívni a másikat egy desszertre? Na ez melyik univerzumban van? A legtöbbje a “köszönöm” szót sem ismeri.
Ezek már nem a cicababa, műnő igényeik… ezek lettek sajnos a standard-ek.
A kérdésedre: Nem.
És többet erről nem írok, mert már mindent leírtak előttem és velem nem fogsz vitát generálni a nyilvánvalóról.
A pincelakó kisebbségi komplexusos csórók ezt nem is érthetik...XD
Az igazi férfi igen is bókol és kedveskedik és nem a nőtől várja, hogy tököt' növesszen.
Olasz férjem soha rá sem nézne alkoholos, alantos nőre mert minőségre van szüksége és ezért hajlandó is férfiként viselkedni.
Nem a minőségi nők nem szorulnak rá "éttermi meghívásra" mert kegyetlen jól keresnek...
Kedvességre, figyelemre, odaadó szerelmes férfira vágynak és meg is találják, mert nem adják lejjebb és külföldön meg is találják.
A sok nagy arcú lúzernek meg maradnak a 25-30 szor meghúzott lotyók mert ott könnyű a barlangba jutni,-de ott is 2-perc a rekord vagy a gép előtti recskázás'.
Nem gond ez, nem is kell normálisnak lenni egy szürke igénytelen élethez.
Aki kevés az kevés. XD
Hát az "olasz férjed" anno valamit nagyon benézhetett, mert ritka undorító, közönséges nő vagy!
Biztos szüzen ismerted meg és ezzel fogtad meg, mert a szüzesség volt a digózó magyar lányok ismérve, a te fiatalkorodban, úgy 30-40 éve!:D:D:D
Vén lotyó, ne osztogass itt abból, amiből neked is kevés van!
Az udvarlás, amióta világ a világ, férfidolog.
Nem fölösleges, mihaszna, időhúzó tevékenység, nem kiveszőben lévő viselkedésforma, hanem élvezetes férfiúi kötelesség, idő, energia és figyelem befektetés, invesztálni egy nő meghódításába egyáltalán nem idejétmúlt, antik fogalom.
Az igazi nők nagy százaléka szívesen fogadja és értékeli.
De amint már írtam aki kevés az kevés... A komplexusokkal küzdő és gyáva pasik nem udvarolnak, ahogy az unintelligensek sem.
Itt is megfigyelhető a sérült ego támadó, kicsifiús' sértegető kommunikációja ,amin olyan jól mulatunk :D
Persze vannak olyan férfiak, akik tudatosan döntenek úgy, hogy nem udvarolnak.
Nem akarnak ugyanis felelősséget vállalni a nőért, akivel randevúznak.
Nem biztosak a kapcsolat kialakulásának lehetőségében.
Nem akarják elnyerni az adott nőt, csupán élvezik őt, amíg lehet...
Abban a pillanatban ugyanis, hogy egy férfi udvarolni kezd, kifejezi a nő felé az őszinte érdeklődését, és a vágyát, hogy maga mellett tudhassa őt.
Azok a férfiak, akik ezt nem teszik meg, úgy próbálják élvezni a nő társaságát, hogy közben semmiféle elköteleződést nem mutatnak egy esetleges kapcsolat lehetősége iránt.
Ennek hátterében állhat többek között a sérülés kockázatának fel nem vállalása, az elköteleződéstől való félelem, az érzelmi éretlenség, vagy a puszta hedonizmus.
Tehát a lányoknak, nőknek egyetlen üzenetem van, ne érjék be a semmivel a kevéssel...Vannak normális értékes kommunikatív férfiak, tisztelet tudóak kedvesek értékesek. Szelektáljatok.
Nem szerettem volna újabban kommentelni, viszont Kedves Kérdező!
Jelenleg megmutatod mi a probléma a nők felfogásával, miért tántorítjátok el a férfiakat.
Én elmeséltem a történetem, hogy hogyan udvaroltam ahogyan csak tudtam, de az sem volt jó. Kérlek, ezt jobban gondold át.
A választ megtaláltam benned, te pedig magadban.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!