Fiatal férfiak 23-26-évesek ti már tényleg nem tepertek a csajokért?
Tehát az érzelmek nélküli kapcsolatok, csak szex vagy az sem ?
Kifejtem,-egy csomó fiatal szép, okos gyakornokom van és panaszkodnak, hogy nem találnak párt maguknak...
A fiúk már nem nyomulnak mint régen, nem udvarolnak semmi érdeklődés, chatelnek,elmennek kávézni ,inni egyet a csajokkal és utána semmi... -Aki eröltette,nyomult irányítot,kereste a srácot annak a csajnak van kapcsolata de a szex ott is kevés.
Tényleg ennyire sivár lett minden? -(én idősebb vagyok nem tudom)
Vagy minden fiú nagymellű fullos 48kg cicababára vágyik?-De a pasik sem fullosok'...
Durva,hogy ennyi nő van egyedül mert eltüntek az értelmesen kommunikáló férfiak aki "udvarolni" bokolni is tud...
Vagy van még ilyen pasi?
Hát ha a férjem ilyen nyeglén és alamuszi módon állna a dolgokhoz,mint itt az utolsó inkább élnék egy nővel.
Tisztelet a kivételnek, de sértődékeny óvodások, érzékenyek mint az üvegcsontúak'.
Látom,hogy nincs kötelező katonaság,nagyon kellene.
Akinek meg megfelel egy részeg,buta lotyó,hát vigye azt,a minőségi nők tartják magukat az elveikhez.-Ezt egy férfi tudja és nem tartja tehernek,hogy tenyerén hordozza a nőt.
Pfuu te lány.
Itt kérdezted h tényleg nem teperünk e már értük és ha nem akkor miért nem. Leírjuk, erre Te elkezdesz itt mindenféle jelzővel illetni minket. Elég undorító.
Nem az a világ van már, hogy tepernünk kell. Az már szerintem 30 éve volt utoljára divat. Ez egyfajta megalázkodás a férfinak a nő felé. Nem fogunk semelyik után loholni és könyörögni, hogy jaj legyél már velem. Rettenetesen könnyen kaphatóak lettek a lánykák/nőcikék. Bőven elég kiszállnod egy újabb márkásabb autóból és már kapásból 10 keresi veled a szemkontaktust és még nem is csináltál semmit… csak kiszálltál egy kics*szett autóból.
Na melyik is az a nem akkor amelyik már lesüllyed az undorító szintre? 10 évvel ezelőtt még ciki volt, ha kikerült róluk egy pucér kép, manapság pedig 1-2 ezer forintért előfizethetsz rájuk és töménytelen mennyiségben láthatsz róluk. Ők maguk tárgyiasítják el magukat de ha te ezt kijelented akkor egy mocskos alpári vagy.
Én 26évesen szűz vagyok és nem volt még párom. Tudod mit láttok baráti társaságnál?
Sokat dolgozik a pasi, hogy meglegyen az életszínvonal egyből megy a megcsalás, hisz nem keveset vagyunk együtt, ha meg nincs pénz akkor meg az a baj.
Megcsalás, kihasználás, anyagiakkal lehúzás. De pasi részről is láttok jó pár ilyet. Mai nők mind nagyon magas mércét állított fel. Emlékszem tinilányok nálunk sok mind gazdag 25-30asokkal meg a legjóképűbb tiniseácokkal voltak, minket átlagosokat észre se vettek.
Ma meg szinte ugyanazt figyelem, a csajok a legjobban kinéző srácot keresik vagy legyen teli lóvéval.
Árlagos srácokat észre se veszik, majd 30 felett amikor gyerek, jó ház, egzisztencia, jól kereső nyugodt jófiú akkor kell majd az ilyen. Betabux a jelenség a neve.
Addig meg 30 ig kiélik magukat, rosszfiúkkal, bűnözőkkel.
#22 Nagyon nem lennék az "anyukád" ilyen gondolatvitellel ami neked van...
Egyébként 20-év felett nagyon ritka az a nő aki nem tud főzni.
Aki "utolsó luvnya" jelzővel definiálja a nőket az elég dilo .
#23 Nem írtam semmi sértőt pláne undorítót az elérzékenyedett nagy arcú kisfiúkra... Egy talpraesett pasi simán le ratyizza b-betűvel stb az ilyen srácokat -férfi munkatársaim is,na az csúnya elhiheted...
Az meg sztereotíp médiaszemét,hogy minden lány aranyásó és egy menő autótól eldőlnek szétett lábbal.
Az a probléma,hogy nem vagytok kint az igazi világba,sokat ültök a gép előtt és minden szennyet elhisztek amit ott láttok. A nők fele tuti nem vetkőzik nyilvánosan,nem csapodár és tök rendben van mentálisan.
A saját mikrokörnyezetetekből építkeztek és ha az sivár azt hiszitek ez a világ.
Nem. A mai nőknek nem az anyagi javak hiányoznak, azt már maguk előteremtik több diploma, idegen nyelvtudás, szakirányú profizmus.
Egy határozott, magabiztos védelmező társ (nem papucs),de kedves aki tiszteli őt nőként és így a nő is férfiként tiszteli a párját.
Semmi megalázó nincs pár kedves szóban, bókban, üzenetben, ezekkel csak értékesebb lesz egy ember.
"simán le ratyizza b-betűvel stb az ilyen srácokat -férfi munkatársaim is"
Nagyon intelligens, kulturált emberek között dolgozol.
“Egyébként 20-év felett nagyon ritka az a nő aki nem tud főzni.”
Ezzel azért vitatkoznék, NŐKÉNT!
A mai lányok 80%- nem tud főzni és nem is akar.
Kivéve, ha a tésztafőzést “főzésnek” nevezzük, amire ráborít egy üveges pestót, vagy egy zacskós bolognait.
Esetleg felmelegít egy zacskós levest. Aki “nagyon tud főzni” az képes megsütni némi csirkemellet és ezzel vége a tudománynak.
De nekem speciel nincs ezzel bajom, nem törődöm vele, nem az én életem, csak ne essünk túlzásokba!
Mindenesetre én a fiamat korán megtanítottam jól(!) főzni, hogy csupán a gyomra miatt ne szoruljon rá senkire és semmire, még az ételrendelésre sem!
Egyébként én sem értem, hogy mi értelme van a kérdésednek, ha az itteni válaszoló férfiakat utána sértegeted!
Ezzel az energiával inkább keríts egy független pasast azon a csodás és “kulturált” munkahelyeden - biztos van ott ilyen - a fiatal, szép és okos gyakornokodnak, aztán lesd az eredményt!
Ezek szerint pontosan te élsz egy burokban. Leírtuk itt egy jó páran, hogy mi a dörgés te pedig csak ellenkezel itt velünk. Szerintem mi vagyunk ebben és nem pedig te.
Épp ezért tetted fel a kérdést mert fogalmad sincs a témáról(!!!) most pedig itt bizonygatod az igazad és azt hogy te jobban tudod… Na akkor most mi is van? Mi lenne ugyan ez is egy uszító kérdés és itt szapulod a férfiakat.
“elérzékenyedett nagy arcú kisfiú” Tiszta szégyen vagy öreganyám. :)
Miért is kellene teperni a csajokért?
Teperés nélkül is akad mindenféle, a férfi szintjének megfelelő.
Csak azoknak nincs csaj, akik valami mentális betegséggel küzdenek, vagy a reális lehetőségeik feletti színvonalú nőért ácsingóznának.
Tartós kapcsolat?
Minek?
- A férfiak nem igazán akarnak gyereket, ez még mindig a nők vágya, de már náluk is egyre többen utasítják el a gyerekvállalást.
Tehát a családalapítás kiesik.
- Már nem vezetnek a csajok háztartást, így az ingyen háztartási alkalmazott előnyére sem lehet számítani, így ez is kiesik.
Azt a kort éljük, hogy elköteleződni felesleges, hiszen senki nem gondolja komolyan a monogámiát, még a nők sem.
Akkor meg minek kompromisszumokkal valakivel együtt lenni, alkalmazkodni, feladni elveket, szokásokat, családi/baráti kapcsolatokat, egy ma még érdekes, de holnap már irritáló idegenért? Akkor, amikor a nőkben az egyetlen vonzót bármikor, minden kötelezettségvállalás nélkül meg lehet kapni? Ha nem Anettől, akkor Bettitől, vagy Sacitól, gyakorlatilag egykutya.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!