Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Mit lehet csinálni 17 évesen...

Mit lehet csinálni 17 évesen Magyarországon?

Figyelt kérdés
A helyzet a következő, 17 éves vagyok és már fizikailag fájdalmat okoz a tény, hogy nincs egy normális baráti köröm akikkel lehetne valamit csinálni, egy legjobb haverom van aki szintén 17, akarunk valamit csinálni a nyáron. Az előző nyár sokkal jobb volt, hiszen elutaztunk külföldre 2 hétre iskolával, de ami miatt ez valóban jó volt, az az hogy ott sok embert ismertünk meg. A probléma viszont az, hogy anyagilag a haverom nem engedhet meg magának sokat. Egyébként debreceniek vagyunk. Nem vagyunk nagy alkoholisták, de ilyen korban már azért gyakori társasprogram a lerészegedés, és hazudnék, ha azt mondanám, hogy ilyenben nem akarunk résztvenni. Szeretnénk megismerni új embereket, társaságokat, és főleg lányokat. Mit lehet kezdeni? Bulik, koncertek, táborok? És igen, dolgozni is tervezünk, nem kell mondani.

ma 20:05
 1/7 anonim ***** válasza:
Sokat segít, ha leírod mondjuk a zenei ízlésedet.
ma 20:06
 2/7 A kérdező kommentje:
Teljesen mindegy a zenei ízlés, itt arról van szó hogy mit lehet nyáron csinálni ami nem kerül egy vagyonba.
ma 20:37
 3/7 anonim ***** válasza:
Én a helyedben felkeresnék valami rockfesztivált. Életemben nem találkoztam még annyi közvetlen emberrel, mint ott.
ma 20:39
 4/7 anonim ***** válasza:
#3 18 alatt azt lehet már? Amúgy fesztiválok jó ötletek. Önkénteskedni is jó menni, mert azon keresztül még több embert tudsz megismerni és a haverodnak pénzbe se kerülne a jegy.
ma 22:18
 5/7 anonim ***** válasza:
Lehet e? 16 évesen már ilyen helyekre jártunk. Sőt, fiatalabban 1-2 sörért cserébe szinte bárki bevitt magával egy adott korhatáros szórakozóhelyre.
ma 22:22
 6/7 anonim ***** válasza:
#5 és ez mikor volt?
ma 22:23
 7/7 anonim ***** válasza:
Kerek 10 éve voltam 16 éves.
ma 22:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!