Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Mit lehet csinálni 17 évesen...

Mit lehet csinálni 17 évesen Magyarországon?

Figyelt kérdés
A helyzet a következő, 17 éves vagyok és már fizikailag fájdalmat okoz a tény, hogy nincs egy normális baráti köröm akikkel lehetne valamit csinálni, egy legjobb haverom van aki szintén 17, akarunk valamit csinálni a nyáron. Az előző nyár sokkal jobb volt, hiszen elutaztunk külföldre 2 hétre iskolával, de ami miatt ez valóban jó volt, az az hogy ott sok embert ismertünk meg. A probléma viszont az, hogy anyagilag a haverom nem engedhet meg magának sokat. Egyébként debreceniek vagyunk. Nem vagyunk nagy alkoholisták, de ilyen korban már azért gyakori társasprogram a lerészegedés, és hazudnék, ha azt mondanám, hogy ilyenben nem akarunk résztvenni. Szeretnénk megismerni új embereket, társaságokat, és főleg lányokat. Mit lehet kezdeni? Bulik, koncertek, táborok? És igen, dolgozni is tervezünk, nem kell mondani.

febr. 5. 20:05
1 2
 11/13 Senior Séf ***** válasza:
63%
50 éve voltam 16. Mi abban a korban a határainkat feszegettük, hülyeségeket csináltunk, (ezeket inkább nem ajánlom) és begyűjtöttük az érte járó pofonokat.
febr. 6. 18:43
 12/13 anonim ***** válasza:
#11 pont az a "dolga" egy fiatalnak. Nyilván nem olyan dolgokra gondolok, ami miatt mondjuk börtön jár. De ne két gyerek után jöjjön rá, hogy nem élt még.
febr. 6. 20:44
 13/13 anonim ***** válasza:

Menjetek sportolni, van sok csoportos edzés, ott 100% hogy lesznek haverjaitok, akikkel mehettek bulizni, koncertre, stb.

Van diákmeló is, próbáljátok ki minél többfélét, hátha irányt adhat a későbbiekben, hogy mi érdekel benneteket.

Önkéntes melók is vannak elég jók, például táborokban, fesztiválon, stb. Beszámítják az 50 óra közösségi szolgálatba, és általában jár hozzá ingyen fesztivál/koncertjegy. Én voltam ennyi idősen ilyen helyen, mi ingyen koncertjegyet kaptunk, és nagyon jó volt.

Lehettek ifjú polgárőrök is, az is egy jó közösséget kovácsoló program.

Esetleg üljetek fel a vonatra, és menjetek el egy olyan helyre, ahol sosem voltatok. Debrecentől a Balaton messze van egy napra, de van azon kívül sok szép hely, ahol lehet nézelődni, lehet van vásár, vagy ilyesmi. Én 20-on éves vagyok, és mondjuk engem vonz az ilyesmi.

Járjatok el múzeumokba.

Menjetek tekézni, bowlingozni, billiárdozni.

Próbáljatok ki valami újat, pl kajakozás, kenuzás, mágneshorgászat.

febr. 8. 06:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!