Mit lehet csinálni 17 évesen Magyarországon?

Menjetek sportolni, van sok csoportos edzés, ott 100% hogy lesznek haverjaitok, akikkel mehettek bulizni, koncertre, stb.
Van diákmeló is, próbáljátok ki minél többfélét, hátha irányt adhat a későbbiekben, hogy mi érdekel benneteket.
Önkéntes melók is vannak elég jók, például táborokban, fesztiválon, stb. Beszámítják az 50 óra közösségi szolgálatba, és általában jár hozzá ingyen fesztivál/koncertjegy. Én voltam ennyi idősen ilyen helyen, mi ingyen koncertjegyet kaptunk, és nagyon jó volt.
Lehettek ifjú polgárőrök is, az is egy jó közösséget kovácsoló program.
Esetleg üljetek fel a vonatra, és menjetek el egy olyan helyre, ahol sosem voltatok. Debrecentől a Balaton messze van egy napra, de van azon kívül sok szép hely, ahol lehet nézelődni, lehet van vásár, vagy ilyesmi. Én 20-on éves vagyok, és mondjuk engem vonz az ilyesmi.
Járjatok el múzeumokba.
Menjetek tekézni, bowlingozni, billiárdozni.
Próbáljatok ki valami újat, pl kajakozás, kenuzás, mágneshorgászat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!