Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Fiatal férfiak 23-26-évesek...

Fiatal férfiak 23-26-évesek ti már tényleg nem tepertek a csajokért?

Figyelt kérdés

Tehát az érzelmek nélküli kapcsolatok, csak szex vagy az sem ?

Kifejtem,-egy csomó fiatal szép, okos gyakornokom van és panaszkodnak, hogy nem találnak párt maguknak...

A fiúk már nem nyomulnak mint régen, nem udvarolnak semmi érdeklődés, chatelnek,elmennek kávézni ,inni egyet a csajokkal és utána semmi... -Aki eröltette,nyomult irányítot,kereste a srácot annak a csajnak van kapcsolata de a szex ott is kevés.

Tényleg ennyire sivár lett minden? -(én idősebb vagyok nem tudom)

Vagy minden fiú nagymellű fullos 48kg cicababára vágyik?-De a pasik sem fullosok'...

Durva,hogy ennyi nő van egyedül mert eltüntek az értelmesen kommunikáló férfiak aki "udvarolni" bokolni is tud...

Vagy van még ilyen pasi?

2023. aug. 9. 02:38
1 2 3 4 5 6
 51/57 anonim ***** válasza:
70%

Szerintem az utolsó kommentet nem bírja felfogni a kérdező. :D

A kérdező olyan szenny, mintha egy férfi írni ki olyan kérdést, hogy a nők adhatnának a külsejükre, különben egyedül fogok élni.

2023. aug. 30. 11:17
 52/57 A kérdező kommentje:

#51= Kevés vagy, kicsi és jelentéktelen:D

https://www.youtube.com/watch?v=_ce-6fhHpcc

2023. aug. 30. 11:43
 53/57 A kérdező kommentje:
A 8-általánossal meg sörrel a kézben, antidepresszánsokkal ,munkanélküli lecsúszott önsajnálkozó senkiháziknak és korlátoltaknak nem kell válaszolni...
2023. aug. 30. 12:00
 54/57 anonim ***** válasza:
70%
Ez szép válasz egy diplomástól :D
2023. aug. 30. 12:09
 55/57 A kérdező kommentje:
2023. aug. 30. 12:15
 56/57 anonim ***** válasza:
74%
Ez elég pszichopatásra sikerült :D, a "mindenki szar" után a "gyengédségre vágyunk" stílus :D
2023. aug. 30. 12:21
 57/57 anonim ***** válasza:
100%
Femcel siránkozás
2023. okt. 19. 19:07
1 2 3 4 5 6

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!