Fiatal férfiak 23-26-évesek ti már tényleg nem tepertek a csajokért?
Tehát az érzelmek nélküli kapcsolatok, csak szex vagy az sem ?
Kifejtem,-egy csomó fiatal szép, okos gyakornokom van és panaszkodnak, hogy nem találnak párt maguknak...
A fiúk már nem nyomulnak mint régen, nem udvarolnak semmi érdeklődés, chatelnek,elmennek kávézni ,inni egyet a csajokkal és utána semmi... -Aki eröltette,nyomult irányítot,kereste a srácot annak a csajnak van kapcsolata de a szex ott is kevés.
Tényleg ennyire sivár lett minden? -(én idősebb vagyok nem tudom)
Vagy minden fiú nagymellű fullos 48kg cicababára vágyik?-De a pasik sem fullosok'...
Durva,hogy ennyi nő van egyedül mert eltüntek az értelmesen kommunikáló férfiak aki "udvarolni" bokolni is tud...
Vagy van még ilyen pasi?
Jó, hogy egy akárki írogat itt több nick névvel...
Érzelmi intelligencia teljes hiánya, egy olyan nárcisztikus támadó kommunikációval ami már vicces.
Normális értékrendű emberekkel dolgozom, ahol a férfi férfiként, nem egy felsőbbrendű lényként viselkedik...
Tiszteletet nagy arccal és nulla tehetséggel nem lehet kivívni, mire a nagy száj? -mert akad nő udvarlás nélkül is...
Szerelem,gyengédség,törődés,ragaszkodás kuka... "Gratulálok"
ltt ezen a platformon forrófejű kisfiúk írnak,(a kivétel nem veszi magára)ez nem sértés ez tény.
Az nem realitás,ha egy mentálisan beteg vagy torzult ember ír ide választ az az antidepresszáns meg a füves cigi....
A jólvanazúgy' hozzáállású emberekből egyre több van sajnos,-de van egy más réteg is akik mondjuk ezt az oldalt elkerülik és jól is teszik:)
Sziasztok!
Eddig még nem írtam ide kommentet, de úgy érzem elmesélem az én történetem. 22 éves srác vagyok, egyetemre járok, van egy egész jó manager gyakornoki melóm, van autóm, saját háztartást vezetek (nem is albérlet, öröklés). Még 20 évesen megismertem egy lányt, aki 3 hónap után kidobott arra hivatkozva, hogy nem szerelmes, nem fér neki bele, mert túl sok idő a kapcsolat, (ő sürgette mindig, hogy találkozzunk) majd hónapokig írogatott, megint megpróbáltuk, majd pár nap után kidobott, azután, hogy ő csókolt meg és ő mondta, hogy szeret. Tényleg mindent megtettem a lányért, ajándékokat vittem, tepertem rendesen, körülbelül 1 évet, mégis ezt kaptam, teljesen megsemmisített. Próbáltam túllépni, elzárkóztam, randiztam másokkal, de a legtöbb lány azt csinálja, hogy elviszem étterembe, vagy akár valami kávézóba 10-20ezret kifizetek, hogy minden patent legyen, a végén mindig csak barátként tudják velem elképzelni, vagy nem állnak készen kapcsolatra.
#37 vagyok
Még annyi, legutóbb randiztam egy lánnyal, aki elmesélte, hogy az előző palija verte, 1 évig együtt voltak mégis, tök pszicho volt a csávó.
Nála is kitettem magamért, vittem neki kis ajándékot, jó helyre mentünk, a vége mégis az lett, hogy inkább csak barátkozzunk.
#37 Még mindig
20 éves korom előtt persze még volt 2 barátnőm, mind a kettő megcsalt
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!