Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Fiatal férfiak 23-26-évesek...

Fiatal férfiak 23-26-évesek ti már tényleg nem tepertek a csajokért?

Figyelt kérdés

Tehát az érzelmek nélküli kapcsolatok, csak szex vagy az sem ?

Kifejtem,-egy csomó fiatal szép, okos gyakornokom van és panaszkodnak, hogy nem találnak párt maguknak...

A fiúk már nem nyomulnak mint régen, nem udvarolnak semmi érdeklődés, chatelnek,elmennek kávézni ,inni egyet a csajokkal és utána semmi... -Aki eröltette,nyomult irányítot,kereste a srácot annak a csajnak van kapcsolata de a szex ott is kevés.

Tényleg ennyire sivár lett minden? -(én idősebb vagyok nem tudom)

Vagy minden fiú nagymellű fullos 48kg cicababára vágyik?-De a pasik sem fullosok'...

Durva,hogy ennyi nő van egyedül mert eltüntek az értelmesen kommunikáló férfiak aki "udvarolni" bokolni is tud...

Vagy van még ilyen pasi?

2023. aug. 9. 02:38
1 2 3 4 5 6
 11/57 anonim ***** válasza:
37%

Most őszintén Kérdező, miért kellene egy férfinek elköteleződnie hosszabb távra?

Ami kellemeset egy nőtől kaphat, azt megkaphatja enélkül is.

Aki családszerető, az “Anyucipicifia”, akinek nincs 30 évesen saját ingatlana az “Mamahoteles”, aki nem lapátolja a pénzt és nincs autója, vagy csak egy Suzuki az “Lúzer”, aki panelben lakik az “Csóró proli”

Ha mégis akadna neki valami agresszív hisztérika, akkor napi 10-12 óra munka után - mert igények aztán vannak! - még otthon mosson, főzzön, takarítson, miközben a csaj egész nap otthon van a gyerekkel, akit 90%-ban nem a pasi akar.

Lehet, hogy akadnak kivételek, de lássuk be, hogy ez a nagy átlag!

Akkor miért is akarná ezt az életet egy épkézláb pasi?

2023. aug. 9. 10:02
 12/57 anonim ***** válasza:
73%

Nem teperek értük, minek..?

Nagyon de nagyon el vannak szállva a csajok manapság. Igények hatalmasak és amit nyújtani tudnak érte az csak az a kicsi (vagy már hatalmas) luk ott lent. A hűség már csak legendákban létezik. Ha valami baj van képtelenek normális emberi módon megbeszélni, inkább felhívják az ex-üket vagy elkezdenek beszélgetni valamelyik sráccal az engedélykéréseik közül. Elmennek vele történik ez az aztán pedig visszajönnek mintha mi sem történt volna. A legtöbbje azt hiszi, hogy amit instán lát luxus életmód az nekik alapból kijár és tenni nem kell érte semmit. Ismerek egy 65 éves bácsikát akihez heti rendszerességgel jár 3 csaj (20 évesek) egy kis plussz bevételt szerezni. Gyomruk van a szottyos virslit enni egy kis zsebpénzért heti 1x 2x de ahhoz nincs, hogy elmenjen és dolgozzon valamit.

Ha határozott vagy akkor az a baj, ha túl engedékeny akkor pedig az.., mint ahogyan a fentebbi csaj is írta a sétálós példával ha azt mondom gyerünk balra akkor már csak azért is jobbra akar menni mert nehogy én irányítsam vagy megmondjam neki, hogy mi lesz. A másik véglet pedig a fentebbi példa.

A legnagyobb baj, hogy manapság túlontúl el vannak szállva. Az utóbbi ismerkedésemnél az volt a baja, hogy csak 180 magas vagyok (ő olyan 165) és nem 190… Már nem tudják hova legyenek magukkal, itt már semmi sem mindegy, se a magasságod se a testalkatod se a kocsid. De egy dolog valahogy sosem érdekli őket.. a másik személyisége.

Én megvárom inkább amíg egy normálisnak tűnő csajszi kezdeményez felém. A kis ujjam nem fogom megmozdítani értük. Ha s*x kell akkor pedig felmegyek tinderre vagy szórakozóhelyen veszek neki 2 vodkát és adok 2 szál cigit. Igen, ennyiért kaphatóak már sajnos…

2023. aug. 9. 10:09
 13/57 A kérdező kommentje:

Nagyon jókat és őszintén írtatok.

Ezek szerint érzékenyebbek lettek a pasik.

Régen például egy "Nem."-től nem dugták homokba a fejüket a pasik. Vagy újra nekifutottak, vagy kerestek olyat aki igent mond.

De akkor pl 68-70kg nőket nem dagattoztak le és nagyobb volt az érzelmi kötődés.

Voltak szórakozóhelyek, nem volt tré'táncolni stb...

Tetszett aki írta,hogy építi az életét és nem érdeklik a nők,-ez tök jó csak hosszú éveken át egyedül olyan érzelmi elsivárosodáshoz vezet,hogy 35-évesen már nem is tud alkalmazkodni senkihez.

Valaki írta a"randi után"... -Na mi van akkor, ha a találkozót a csaj akarta előtte írogattak,a randi jó volt. -De elköszönéskor és azóta sem keresték egymást? -Itt arra gondolok a pasinak vagy nem jött be a csaj,vagy neki mindegy mi lesz. Itt idősebb barátnőként én sem tudok tanácsot adni a lánynak...Nem mert úgy gondoltam a srác jelentkezik majd,ráír a csajra,hogy jól érezte magát,megismételhetnék stb De semmi,. Most tényleg a lány erőltesse magát? -Így a nyugdíjas klubban is ártatlan'fog maradni,csak azért mert szeretne egy kis udvarlást...

Nem nyálat,fehér lovat csak egy olyan pasit akinek ő kell.

2023. aug. 9. 10:31
 14/57 A kérdező kommentje:

12. Ez azért ritka jelenség és nem általánosítható.

Például én sok normális értékrendű nővel, persze diplomás lányok, vagyok körülvéve...

2023. aug. 9. 10:38
 15/57 anonim ***** válasza:
79%
Én sem teperek már egy csajért sem. Valóban hihetetlenül el vannak szállva, sajnos jogosan, mert nekik lejt a pálya a mai világban minden téren. Én viszont nem vagyok hajlandó egynek sem megfelelni, a kedvére tenni, csak amiatt, mert pin@val született.
2023. aug. 9. 10:39
 16/57 A kérdező kommentje:
Nőgyűlölők ne trollkodjatok már bele légy szíves, olyanoknak szeretnék segíteni akik szeretik a nőket és lehet a kommunikáció hiánya a probléma.
2023. aug. 9. 12:24
 17/57 anonim ***** válasza:
30%
Tele van az oldal incelekkel kérdező. Aki nyitott segítségre az meg jól teszi ha nem a gép mögül kezd el okulni.
2023. aug. 9. 12:34
 18/57 anonim ***** válasza:
34%

Ahh

Na ez is egy uszító kérdés. A kérdező válaszaiból látszik, hogy mire is megy ki az egész.

2023. aug. 9. 12:40
 19/57 anonim válasza:
91%
Tisztelet a kivételnek van srác aki tud teperni csak a sok szarság miatt már visszavettünk a tempóból mert szintén tisztelet a kivételnek de nem érdekli a lányokat sem ez az egész..ivás baszás ámen 🖐️
2023. aug. 9. 22:15
 20/57 anonim ***** válasza:
70%
Minek teperni? Felesleges, ha akar a lány is valamit, ő is tesz érte, nemcsak várja a sült galambot. A teperés csak megalázásra jó.
2023. aug. 9. 22:50
1 2 3 4 5 6

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!