Nagyon ciki lenne egyedül elmenni elfogyasztani egy vacsorát egy Trófea Étterembe?
Figyelt kérdés
Nagyon szeretnék elmenni vacsorázni a Trófea grill Étterembe, de sajnos senki nem akar eljönni velem, pedig már hetek óta szeretnék. Ezért úgy gondoltam, elmegyek egyedül. Nagyon kellemetlen/ciki dolog egyedül étterembe menni? Megszóljàk ezért az embert? Engem nem zavar hogy egyedül kell valahova elmennem, de nem szeretném ha kicsúfolnànak a Trófeàban.febr. 5. 19:45
1/8 anonim válasza:
Miért lenne ciki?:) Senki sem szabja meg, hogy kivel, hol és mikor érezheted jól magad. Ha neked most erre van szükséged, akkor menjél. Mindenhol vannak tahók, de nem hiszem, hogy ilyen miatt beszólnának. És ha meg is tennék, na bumm. Menj, és érezd jól magad, ha úgy akarod!;)
2/8 anonim 

válasza:

A ciki korszak általános iskola alsóig tart általában. Felnőtt ember meg el tudja dönteni, mit akar csinálni.
3/8 anonim 

válasza:

Dehogy ciki. Én múltkor egyedül akartam moziba menni. Ha lesz megint alkalmam rá, akkor tuti nem hagyom ki.
4/8 anonim 

válasza:

Mi szoktunk járni, nyugodtan menj el egyedül, nem fognak kinézni
5/8 anonim 

válasza:

Semmi ciki nincsen benne, ne aggódj miatta, menj el nyugodtan.
6/8 anonim 

válasza:

Senkit nem érdekel. Ezt most nem ellened írom, hanem mindenki magával vagy a saját társaságával van elfoglalva. Az egyetlen ciki az lenne ha nem megfelelően viselkednél. (Pl. elkeszdesz vetkőzni és üvöltve dobálni az ételeket.)
7/8 anonim 

válasza:

Amikor a fővárosban éltem, rendszeresen jártam egyedül étterembe, moziba, buliba, előadásokra, bárhová. Soha meg nem fordult a fejemben, hogy ez ciki lenne. Honnan jön ez, hogy valamit egyedül csinálni ciki? Meg miért lenne ciki? Mi benne a ciki?
8/8 anonim 

válasza:

Mi ebben a ciki? Én 4 évig voltam szingli, és volt hogy minden héten mentem egyedül étterembe. Soha senki nem nézett, vagy szólt meg emiatt.
Fiatal nő vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!