Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Aki egyedül tölti a szilveszte...

Aki egyedül tölti a szilvesztert annak nincsenek rendes barátai?

Figyelt kérdés
ma 08:34
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
88%

De, vannsk. Több meghívásom is van.

Nem megyek. Most egyedül akarok maradni, olvasni, tévézni, aludni.

ma 08:37
 2/25 A kérdező kommentje:

Nyilván azokra gondolok, akik nem önszántukból választották ezt a programot.

ma 08:39
 3/25 anonim ***** válasza:
54%

Miből gondolod, hogy vannak olyanok, akik nem önszántukból választották ezt a programot?

Bárkinek joga van, hogy elmenjen egy szórakozóhelyre, táncos estre, kabaré műsorra, át a szomszédba. Mindenki önszántából választ programot, kivéve az, aki be van osztva dolgozni.

ma 08:43
 4/25 Psycho ***** válasza:
77%

Az egyik már kint él Görögben, a másik az osztrákokhoz ment ki. A harmadik Pestre, a negyedik Szegedre költözött. Van legalább 2-3 másik, akik családosak, és a gyerekek miatt nem tudnak elszakadni a családtól.

Szóval de, vannak rendes barátaim, csak nem érhetőek el szilveszteri programra. És nem, nem önszántamból választottam ezt. Egyedül meg nem fogok szórakozóhelyre menni, táncolni rühellek és nem is tudok, a kabaré nem érdekel, a szomszédokat meg köszi, kihagynám.

ma 08:58
 5/25 Fragments of Fantasy ***** válasza:
78%
De vannak, csak mindkét barátomnál pár hét múlva jön a baba és nem mennek így már sehova bulizni. Így ők most maradnak otthon, én meg amúgy is rohadt beteg vagyok, tehát én meg direkt nem megyek lefertőzni másokat. Ha nem lennék beteg, akkor meg ugye így nem lenne kivel menni. Random idiótákkal meg nem akarok.
ma 08:58
 6/25 anonim ***** válasza:
37%

"Nyilván azokra gondolok"

Nem értem, mitől lenne ez olyan nyilvánvaló.

ma 09:04
 7/25 anonim ***** válasza:
87%
Nincsenek, érdek-haverok voltak csak egész életemben, akik csak segítségkérés alkalmával tudnak előkerülni. Ha összejövetelről van szó, ilyen esetben én nem jövök számításba.
ma 09:32
 8/25 anonim ***** válasza:
84%

Nekem nincsenek, de szilveszterkor szoktam vágyni társaságba. De legtöbbször csak a tesómékkal buliztunk otthon, társasoztunk stb.

Munkatársakkal is töltöttük már, vagy a férjemmel kettesben meztelenül.

Hiába vagyok otthonülő, magányos típus szilveszter nekem az az egy nap mikor szeretek emberekkel lenni.

ma 09:47
 9/25 anonim ***** válasza:
79%
Lehet, hogy a barátainak más programja lesz, vagy ők akarnak egyedül szilveszterezni. De persze olyanok is vannak, akiknek tényleg nincsenek barátaik.
ma 09:49
 10/25 anonim ***** válasza:
79%
Nincsenek rendes barátaim, ezért egyedül töltöm a szilvesztert. Ha lennének, akkor nyilván találkoznánk, házibulit csinálnánk stb.
ma 09:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!