Aki egyedül tölti a szilvesztert annak nincsenek rendes barátai?
De, vannsk. Több meghívásom is van.
Nem megyek. Most egyedül akarok maradni, olvasni, tévézni, aludni.
Nyilván azokra gondolok, akik nem önszántukból választották ezt a programot.
Miből gondolod, hogy vannak olyanok, akik nem önszántukból választották ezt a programot?
Bárkinek joga van, hogy elmenjen egy szórakozóhelyre, táncos estre, kabaré műsorra, át a szomszédba. Mindenki önszántából választ programot, kivéve az, aki be van osztva dolgozni.
Az egyik már kint él Görögben, a másik az osztrákokhoz ment ki. A harmadik Pestre, a negyedik Szegedre költözött. Van legalább 2-3 másik, akik családosak, és a gyerekek miatt nem tudnak elszakadni a családtól.
Szóval de, vannak rendes barátaim, csak nem érhetőek el szilveszteri programra. És nem, nem önszántamból választottam ezt. Egyedül meg nem fogok szórakozóhelyre menni, táncolni rühellek és nem is tudok, a kabaré nem érdekel, a szomszédokat meg köszi, kihagynám.
"Nyilván azokra gondolok"
Nem értem, mitől lenne ez olyan nyilvánvaló.
Nekem nincsenek, de szilveszterkor szoktam vágyni társaságba. De legtöbbször csak a tesómékkal buliztunk otthon, társasoztunk stb.
Munkatársakkal is töltöttük már, vagy a férjemmel kettesben meztelenül.
Hiába vagyok otthonülő, magányos típus szilveszter nekem az az egy nap mikor szeretek emberekkel lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!