Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Aki egyedül tölti a szilveszte...

Aki egyedül tölti a szilvesztert annak nincsenek rendes barátai?

Figyelt kérdés
dec. 28. 08:34
1 2 3 4
 31/38 anonim ***** válasza:

#30 nincs semmi baj, csak nincs kedvem se energiám felutazni Pestre, fent aludni, majd másnap másnaposan hazautazni és utána következő nap meg dolgozni.

Anno ezt simán bevállaltam, ma már inkább választom a pihenést. :D Nem azért mert boomer lennék csak már voltam mindenféle buliban / szilveszteri buliban, már kb. mindent láttam.

dec. 30. 22:39
 32/38 anonim ***** válasza:
48%

31

Ja értem. A sok utazás miatt fárasztó lehet. Plusz a hideg sem túl kellemes.

dec. 30. 23:07
 33/38 anonim ***** válasza:
83%

Vagy esetleg az is lehetséges (de ezt csak nagyon halkan merem megjegyezni), hogy vannak barátai, csak nem olyan ostoba mint az emberek többsége, hogy csak azért kivetkőzzön magából, mert egy szám változik a naptáron, és akkor már ez akkora esemény, hogy azonnal kötelező rohanni vedelni, őrjöngeni, petárdázni, mert hát újévkor kötelező szórakozni.

Vannak barátaim, mégsem voltam soha a büdös életben a kertkapun kívül szilveszterkor, 28 éves vagyok, eddig 28 szilvesztert töltöttem otthon, ma lesz sorozatban a 29. Sem alkoholista nem vagyok, sem nyájmentalitású tini, sem piromán, jobb szeretem a családommal otthon tölteni december utolsó estéjét. Sőt, az volna a legjobb, ha csend és nyugalom lenne most is. életem legjobb szilvesztere volt 2020, amikor kijárási tilalom volt. Csend, nyugalom, béka. Bár lenne több ilyen.

dec. 31. 00:11
 34/38 anonim ***** válasza:

"Csend, nyugalom, béka."

Béka🐸 is volt?? :D

dec. 31. 00:22
 35/38 anonim ***** válasza:
0%

33

Mert aki jól akarja érezni magát szilveszterkor, az csak alkoholista lehet meg csak magából kivetkőző, nem? Rohadt unalmas, amit leírsz, ráadásul szánalmas is. Egy hangosabb napot nem bírsz ki az évben?

dec. 31. 00:37
 36/38 anonim ***** válasza:

Csakis az alkohol, a drog, a gruppenszex és a petárdák/tűzijátékok!

Ez a módi szilveszterkor!

dec. 31. 01:56
 37/38 anonim ***** válasza:
100%

36

Meg óbégatás, rongálás, gyújtogatás, a város szétverése!

dec. 31. 02:49
 38/38 anonim ***** válasza:
Nekem 0 darab barátom van, szóval a párommal voltam szilveszterkor. Vele buliztunk egy diszkóban. Ő sem ismert senkit, csak engem, meg én is csak őt. Míg ő nem volt addig előző évben itthon voltam szilveszterkor, és depiztem. Még gimiben voltak haverjaim, akikkel bulizni jártam, de az már nem most volt.
jan. 9. 16:59
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!