Vki aki egyedűl tölti a szilveszter estét?
Figyelt kérdés
2023. dec. 31. 21:16
2/21 anonim válasza:
Jelen😀
Én is meg a barátnőim is
Mindenki otthon van
Egyedül élünk
Netflix, kaja
Lassan alszunk
Messengeren még dumálunk kicsit aztán ennyi
30/N
4/21 anonim válasza:
Nem egyedül, családdal. De inkább lennék egyedül mint most velük, mindenki duzzog a másikra, és olyan a hangulat mint egx temetésen vagy egy kivégzésen. Mert persze annak az egy személynek mindig meg kell sértődnie, minden szaron, és miatta megy tönkre a napom, konkrétan az évem, inkább az életem...
Szóval fos, de azért akinek jó annak boldog újévet!
5/21 anonim válasza:
Csatlakozom az előttem szólókhoz
6/21 anonim válasza:
Persze, mivel 36 órája fenn vagyok, így szerintem nem bírom megvárni az éjfélt se, 10 perc és bealszok szerintem.
8/21 anonim válasza:
Én nekem meg van egy ilyen büdi poloska az ablakon kívűl és a háló között. Nekem ő a társaságom.
9/21 anonim válasza:
Nem egyedül, családdal, de mindenki alszik úgyhogy nézem az új reacher sorozazot azután játszok mobilon amíg el nem alszok.
10/21 anonim válasza:
Én a családommal töltöm, de érzetre nagyon egyedül vagyok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!