Van aki egyedül tölti a Karácsonyt vagy a szilvesztert (vagy mindkettőt)? Ha igen, miért?
Én szilveszter. Vagyis hát itthon leszek a szüleimmel. Se barátok, se semmi szomorú.
18/L
Igen, mindkettőt.
Mert egyedül akarok lenni.
Egyáltalán nem bánom, nem fáj a szívem.
Én is mindkettőt egyedül töltöm.
Nyilván itthon vagyok, szóval a családom itt van, de max karácsonykor leszek barátokkal, de az se biztos. Aztán az szilveszter ugrik, mert vizsgaidőszak van, és január 2án vizsgám van. Kicsit sajnálom de ez van
A karácsonyt csak részben, mert a családdal is lenni kell, bár inkább bezárkóznék egyedül. A szilvesztert már évek óta itthon töltöm, elszórakoztatom magam. Inkább előtte szoktam rosszul érezni magam, vagyis így december eleje közepe, igen, most veszettül fáj,
de akkor már nem fog.
Én minden bizonnyal dolgozom karácsonykor, vagyis hát 26-án. Szilveszterkor találkozóm van egy lánnyal, szóval az hosszú este lesz... ;)
18/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!