Gáz, ha 20 évesen még mindig egyedül töltöm a szilvesztert, mert barátom sincs, akivel el tudnék menni valahova?
Én 21 éves koromig mindig társasággal Szilvesztereztem, de 22 éves koromtól már eltávolodtak a barátaim tőlem, mindenkit máshová vezetett az útja, akik még itt vannak velük már nem tartom a kapcsolatot.
Igaz tavaly spontán egyedül kimentem a városba és úgymond voltam mindenfelé, pár ismerőssel összefutottam, velük elvoltam egy kicsit aztán mentünk a magunk útjára. Betértem pár kocsmába de ott mindenki vagy a TV-t bámulta és részegen dőlt jobbra-balra vagy éppen a telefonját nyomkodta. Igazából nagy bulikat nem is láttam errefelé, szóval még éjfél előtt 1 órával hazajöttem, de senki nem volt itt. Szüleim a barátaiknál voltak, húgom a barátnőjénél volt filmezni. Egy csaj ismerősöm felhívott hogy mit csinálok, és mondta hogy éjfélre odajön hozzám, hogy mégse legyek egyedül, kedves volt, tőle de sajnos nem maradt sokáig mert neki másnap elsején délutánra már kellett mennie dolgozni és ki akarta aludni magát ezért ment haza... Csak mondta hogy azért nem fekszik le hajnali 1 óránál előbb, mert úgy is addig durrogtatni fognak arrafelé náluk így nem látta ennek értelmét. Hajnali 1 órakor elkísértem az utcájukba ahol laktak, ott elköszöntem tőle, és elmentem még egy picit szétnézni hátha van valami, de pár részeg fiatalon, meg idősebb emberen kívül egy lélek sem volt sehol. Egy szórakozóhely van már csak a városba de ott telt ház volt, már a bejáratnál is álltak emberek meg a kidobók is mondták hogy senki ne haragudjon, de annyira telt ház van hogy főnöki utasítás az hogy aki kimegy cigizni azt sem engedhetik be ameddig nem kerül ki legalább 10-20 ember az épületből. Szóval már el is vetettem az ötletet hogy benézzek oda, és inkább haza jöttem. Picit még elinterneteztem itthon aztán mentem aludni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!