Ki tölti rajtam kívül egyedül a szilvesztert?
Figyelt kérdés
Vannak barátaim meg minden, de valahogy soha nem szerettem a szilvesztert. Szóval ezért ilyenkor én menekülök mert utálom. Ilyenkor elvonulok valahova. Valaki tud olyat akihez el lehetne menni szilveszterkor?
24f
2016. dec. 31. 00:58
1/20 anonim válasza:
Egy idegen lakásán akarod tölteni a napot, amikor vannak barátaid? Gyilkos-e vagy?
2/20 anonim válasza:
Amit irtal az az egesz egy nagy ellentét..pelda vannak barataim=nincsenek barataim, utalom a szilvesztert=ugy elmennek mar szilveszterkor bulizni vagy valami csak ne otthon legyek es igy tovabb
3/20 anonim válasza:
Én is egyedül töltöm.. Vigyázok a házra, mert én már csak erre vagyok jó :/
16/L
4/20 anonim válasza:
Tisztelt Fiatalember!
Szerintem felesleges aggódnod. Ha idén nem hívtak meg házibuliba, akkor talán jövőre - vagy esetleg azután.
5/20 anonim válasza:
Háhá akit nem hívtak meg házi buliba az mekkora nolife már :D :D
7/20 anonim válasza:
#5 nem mindenkinek a házibuli az élete!
8/20 anonim válasza:
Nálam a szilveszter nem oszt nem szoroz. Szeretek bulizni akkor ha olyan a hangulatom, és szilveszter mivel adott dátumon van, vagy van kedvem vagy nincs. Nem is keresem az alkalmakat de nem is menekülök előle, elvégre nem a szeretet ünnepe ahol menekülni kelljen annak akinek nincs családja ezért "menekül" valamibe. Itt elég ha csak nem mész el bulizni, miért kell menekülni? Mi vagy te migráns?
9/20 anonim válasza:
Házibuli...ne röhögtessenek már. Akinek ebből áll az élete az kb olyan a szememben mint mikor valaki csak a sarki boltot ismeri, de még nem ment el egy gourmet boltba sem, és még ő osztja az észt... XD
10/20 anonim válasza:
Én is egyedül leszek pedig eddig szinte minden évben voltam valahol de sajnos most nem jött össze sok vizsgám is lesz. 22/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!