Nem hívtak meg a barátaim egy házibuliba sem a faluba, mindig találtak valami kifogást. A Szilvesztert egyedül töltöm majd. Mit csináljak magammal?
Figyelt kérdés
Az én hibám is, mert nem vagyok az a beszélgetős típus meg az a ívócimbora. Otthon inkább magamban írogatok meg ilyesmi. De jó lett volna bulizni egy jót mint a többi ember. És ráadásul az egyik elit buliban ott van a lány aki tetszik, ezzel el is úszott a lehetőségem, hogy beszéljek vele. Bár ő amúgy is férfimodellekkel bulizik. Az olyanok meg én, az evolúciós zsákutcák maradjanak itthon, nem igaz?2014. dec. 25. 08:30
1/11 anonim válasza:
Vigyél nekik egy pár üveg piát akkor tuti te leszel a legjobb haverjuk!
A csajnak meg valami ajándékot :)
2/11 anonim válasza:
Ha a Baràtaid lennènek nem kifogásokat keresnének, hanem természetes lenne, hogy meghívnànak.
3/11 A kérdező kommentje:
Akkor a szilveszter estém is hasonló lesz a többihez. Hát jó, bele kell törődni, hogy én mellőzött vagyok.
2014. dec. 25. 09:18
4/11 anonim válasza:
Szerintem más haveri kört kell keresned,és akkor Te is el tudsz menni majd bulizni hétvégenként. Az is lehet,hogy olyan körökben próbálsz mozogni,ahol "nagymenők" vannak,és -ez nem szégyen- valahogy nem illesz közéjük,nem igazán akarnak bevenni a csapatba. De Te tudod,mit akarsz kihozni az életedből,és hogyan sikerül majd...
5/11 anonim válasza:
Az az evolúciós zsákutca nem létezi! "Minden zsák megleli a foltját" Menj máshova, utazz sokat, előbb utóbb megleled azt akinek tetszel! De te ne keresd, majd Ő talál meg téged! Legyél nyitott, az utálkozások helyett próbálj meg szeretetet sugározni!
6/11 anonim válasza:
és te hány barátodat hívta meg házibuliba? xd
7/11 anonim válasza:
Emlékezz, múltkor mit csináltál azért.. Nyomultál egy csajra, majd miután lepattintott, összetörtél egy széket és azt üvöltötted felvágod az ereidet. Ezekután mondd, mégis ki hívna? Lerírtad meged, ennyi, maradj otthon, aludjál.
8/11 anonim válasza:
ezek nem barátok.
én se vagyok beszédes, mégis hívtak. nem a legmenőbb buliba, hanem tűzijátékot nézni, de az is valami
ha tudsz valakit, akit szintén nem hívtak, próbálj vele valami programot csinálni
9/11 Röcsögei Péter válasza:
Találj hobbit. 20 év múlva 50-nel öregszenek ők, te meg 10 évet letagadhatsz majd. Az a lány is megcsúnyul hamar.
10/11 anonim válasza:
Tudom,hogy régi de velem pont ezt tortent ma👏🙂 a barataim nelkulem buliznak...nem hivtak...nem is emlitettek...es ami megjobb hogy kerdeztem toluk hogy hol vannak es azt irtak otthon🙂🙂🙂🙂🙂 par perc mulva latom a kozos kepet instan.... jol kezdodott ez az ev is...😫
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!