Gáz ha 22 évesen egyedül töltöttem a Szilvesztert mert nem hívtak el sehova?
Egyetemet idén végeztem el, azóta eltüntek az ottani barátok, tök egyedül vagyok. Munkát találtam, ott is elbeszélgetek az emberekkel de nem hívtak el sehova. Rendeztek egy "céges bulit" Szilveszterre, de végig úgy intézték hogy én ne halljam, aztán pár nappal előtte meg már nem is foglalkoztak vele hogy hallom e vagy nem. Még egy-két munkatárs meg is kérdezte hogy "Xy téged is elhívott a bulijába? Jössz?" Persze az említett házigazda végig látványosan került engem, amikor beszélgettünk hogy ki mit csinál aznap este, még azt se említett hogy bulija lesz. Amúgy nem vagyunk rosszban, soha egy rossz szót nem mondtam rá, nem értem mi a baja.
Nem akartam tök egyedül lenni, ezért kimentem a Vörösmarty térre az emberek közé. Úgy csináltam mintha várnék valakiket hogy ne nézzenek hülyének. Éjfél után amikor elszabadult mindenki, már nem tűntem fel annyira. 1 körül hazamentem és lefeküdtem aludni.
Szüleimnek is azt mondtam hogy a barátaimmal voltam, nehogy aggódjanak miatta. Igazából az utolsó percig vártam a munkatársak vagy a régi barátok meghívását. Pár egyetemi havernak írtam is hogy merre mennek, írtak is vissza. De ahelyett hogy elhívtak volna, visszakérdeztek hogy én hova megyek (mondam hogy sehova, nincs meghívásom még) erre meg azt írták vissza hogy "aha" "hát az nem jó" "azért érezd jól magad". Szóval eszükbe se bolt meghívni, pedig nekik sem ártottam soha.
22/F
nem gáz, csak kellemetlen.. :/
én is így jártam. egyedül maradtam.. senkinem hívott sehová.. úgy volt h a barátom lejön és elmegyünk bulizni vagy vmerre de megfelejtkezett rólam..
Szerintem akkor veled lehet valami baj,ha ennyi ember nem akarja hogy vele szilveszterezz.
Visszahúzódó vagy amúgy?Lehet kellene kicsit nyitnod az emberek felé mert nem tartom valószínűnek,hogy két külön álló embercsoport összebeszélt volna hogy zárjanak ki téged a bulikból.Gondolom az egyetemi haverok és a melóhelyi emberek nem is ismerik egymást szóval csakis veled lehet valami gond!
Csak akkor gáz, ha amúgy vágynál buliba menni. Mert akkor csak tétlenül várod, hogy szádba repüljön a sült galamb. Máskor legyél pofátlan és hívasd meg magad..
Én otthon döglöttem, de önszántamból.:D
22F
Egyáltalán nem gáz.
Sokan voltak így ezzel.
Én is egyedül töltöttem. De én mondjuk direkt.
A baráti körömben mindenki máshova ment bulizni.
Engem hívtak 2 helyre is de az egyik messze volt és nem fértem már el az autóba sem, így az storno lett.
A másik helyre meg direkt nem mentem el mert utálom azt a helyet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!