Aki egyedül tölti a szilvesztert, az mivel foglalja le magát?
Ahogy olvastam, fiú lehetsz. Miért nem mész el a haverokkal valamerre?
Igaz még én sem tudom hogy lesz, de ötletek azért vannak. :D
Vagy elmegyünk bulizni, vagy áthívok valami csajt.. utána buli.. nem tudom még én sem, majd elválik. :D
2 Nem igazán szeretem ezeket a céltalan bulizásokat, meg az ivászatot, úgy érzem, ezekből már kinőttem és valami meghittebbre vágyom. Régen olyan jó volt, amikor barátokkal voltunk és nem mentünk sehová, csak úgy...igazából ez hiányzik, de erre most nincs lehetőség.
Utolsó: Jézusom, szilveszterkor tanulni? Az kéne még. Szilveszterkor inkább jól akarom érezni magam és elfelejteni a stresszt, ami a sulival jár, nemhogy még azzal foglalkozzak?:DDDDD
Nézz meg egy jó filmet, készíts magadnak valami finom ételt, igyál egy jó bort vagy pezsgőt.
Nekem is elegem van a bulikból. Igaz én nem egyedül, de mi idénre színházat terveztünk, mégiscsak csinálunk valamit, de nem a szokásos buli.
Kockulás.
4-es, mivel is fogsz kockulni? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!