Egyedül töltöm otthon a Szilvesztert, szerintetek nagyon nagy vétek meginni egyedül egy üveg vörösbort az este alatt? 19/F
Nem hívtak idén sehova, ilyen még nem volt velem, hogy az önszántamon kívül itthon maradtam volna, inni sem szoktam egyedül, de most valahogy jól esne ebben a helyzetben.Természetesen ennyitől nem leszek részeg, nem is akarok.
Szerintetek?
19/F
Én is így vagyok, én kettővel tervezek...mármint üveggel. Már egynek a felénél járok.
Igyad nyugodtan, amíg jólesik.
Boldog Új Évet Kívánok!
Nem vétek egyáltalán, legalább egyszer az évben megteheted.
Én is egyedül vagyok, egyik karomban egy üveg vörösborral, másikban a macskámmal búcsúztatnám ezt a szar évet, ha szegény cica nem bújt volna el félelmében a petárdázástól. Így maradok kettesben a borral és itt olvasgatok.
Örülök, hogy ezt írjátok, igazság szerint eddig ilyesmi eszembe se jutott volna, de most valahogy mégis...
BÚÉK Nektek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!