Kezdőoldal » Ünnepek » Szilveszter, Újév » Töltöttétek már egyedül a...

Töltöttétek már egyedül a szilvesztert?

Figyelt kérdés

akivel lettem volna azzal összevesztem és nem is akarok amúgy se abba a buliba menni

másik buliba fizetni kellett volna így már oda se mehetek ráadásul ki se tudnék jutni abba a faluba

bulizni sincs kedvem,most úgy érzem nem bánnám ha egyedül tv-nék itthon

de lehet azrét rossz lenne

2012. dec. 31. 12:14
 1/7 anonim válasza:
nem nagy szám a szilveszter ugyanolyan nap mint a többi minek felfujni sokan lesznek egyedül de akik elmennek az se olyan jol sikerül mindenkinek csak eltulozzák.szoval szerintem otthon is lehetsz én is uncsinak indulo helyre megyek ahol társasozni fognak meg ilyenek csak 4-5 en
2012. dec. 31. 12:21
 2/7 A kérdező kommentje:

hát úgy is érzem, hogy ez erőltetett dolog muszáj jól érezni magunkat. fogadalmak, új élet meg ezek is hülyeségek úgyse tartja be senki

igazából a barátommal akartam kettesben tölteni, de ez nem jött össze:( megnézem a kabarét aztán alszom a kiskutyámmal

2012. dec. 31. 12:26
 3/7 anonim ***** válasza:
Voltam már egyedül én is és annak ellenére, hogy akkor nagyon elhagyatottnak éreztem magam, azóta csak szarabb szilvesztereim voltak. Akkor egész éjjel honfoglalóztam, lefoglaltam magam vele és tök jó volt. Azóta a párom barátainál töltjük a szilvesztert minden évben, de erről épp az imént írtam ki én is egy kérdést, ezért nem mennék bele, mennyire utálom az egészet...
2012. dec. 31. 12:38
 4/7 anonim válasza:

Én egy ideje egyedül töltöm, az egyetemen vizsgaidőszak van, minden óra tanulás számít, lelkiismeretfurdalásom lenne, ha nem tanulnék, hanem buliznék. Szóval tévézni sem tévézek.

23/L

2012. dec. 31. 12:47
 5/7 anonim ***** válasza:
Én a szüleimmel leszek. Éjfélkor koccintunk, meghallgatjuk a Himnuszt és ennyi. Nem egy nagy kaland, de ez van. Egyébként meg megy a tv, beszélgetünk, ennyi.
2012. dec. 31. 12:55
 6/7 anonim válasza:

Én anyukámmal töltöm már 2 éve a szilveszter estét, de ma összevesztem vele, így aztán olyan mintha egyedül lennék itthon...

19/l

2012. dec. 31. 13:18
 7/7 anonim ***** válasza:
Több éves gyakorlatom van benne, már hoozzászoktam.
2012. dec. 31. 19:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!