Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Aki egyedül tölti a szilveszte...

Aki egyedül tölti a szilvesztert annak nincsenek rendes barátai?

Figyelt kérdés
tegnap 08:34
1 2 3
 11/26 A kérdező kommentje:

Hát, örülök hogyha valaki jól érzi magát egyedül szilveszterkor.

Sajnos nekem nincsenek olyan barátaim/ismerőseim akik hívtak volna bárhova az elmúlt években pedig vannak többen akikkel gyerekkorom óta elvileg barátok vagyunk. Ezért kérdeztem, hogy akkor nekem ezek szerint nincsenek olyan emberek az életembe akik tényleg vágynának a társaságomra.

Erősen gondolkodok, hogy idén elmegyek valahova egyedül. Remélem jól sül el és nem csak 30p-et ülök a sarokban és hazamegyek.

tegnap 09:57
 12/26 anonim ***** válasza:
Vannak barátaim, kettejükkel töltöttem jó pár szilvesztert évekig, de mióta egyiküknek párja van, ők másokkal szoktak szilveszterezni. Tavaly egyedül voltam itthon, a család is elutazott, de nagyon élveztem igazából egyedül lenni, nem vagyok nagy ünneplős amúgy se. Idén is egyedül leszek itthon, de más barátaimmal fogunk közösen gamelni, szóval valamilyen szinten mégse egyedül töltöm.
tegnap 09:59
 13/26 anonim ***** válasza:

De vannak, csak kb mindenki messze lakik tőlem, meg van aki a párjával akar kettesben lenni, van aki másokhoz kapott meghívást többnyire privát bulikba. Van olyan barátom aki fellépni megy a zenekarával. Barátnőm dolgozni fog mert vendéglátós és tavaly karácsonykor dolgozott és Szilveszterkor volt itthon, most fordítva van ez a dolog, szóval vele sem tudok lenni, főleg hogy Ő este 6 ra megy és másnap reggel 6 ig bent lesz.

Egyik kollégám hívott házibuliba, de oda meg azért nem megyek mert még szinte gyerekek, srác is alig lett 20 éves, és korabeliek lesznek ott, én meg 34 évesen nem igazán találnám meg ott a helyemet.

tegnap 10:00
 14/26 anonim ***** válasza:
83%

#11 és TE miért nem hívod őket valahova?

Minden emberi kapcsolatnak 2 vége van. Ha te mindig csak a másik kezdeményezésére vársz, akkor ne csodálkozz, ha erre hamar ráunnak.

tegnap 10:03
 15/26 A kérdező kommentje:

Sokszor próbálkoztam már, de mindig elfoglaltak vagy más haverjaikkal van programjuk. Igazából szerintem csak nem akarnak megbántani közvetlenül a régi ismertségre való tekintettel. Nagyon ritkán 2-3 havonta találkozom velük valami minimális beszélgetésre. Minden alkalommal én keresem őket. Megmondom őszintén, hogy nem akarok már a terhükre lenni a jövőben. Csak kíváncsiságból, hogy mi van velem meg ne keressenek.

Eddig sem voltak illúzióim, de jelenleg nagyon magányos vagyok és eldöntöttem, hogy változtatnom kell a dolgokon. Az első lépés talán hogy átgondolom a jelenlegi helyzetem.

tegnap 10:41
 16/26 anonim ***** válasza:
100%
Akiknek nincs kihez menni, ti miért nem beszélitek meg, hogy találkoztok valahol és összeültök beszélgetni, iszogatni, eszegetni? Én már találkozóztam gyakoriról és nem volt rossz.
tegnap 10:58
 17/26 anonim ***** válasza:
100%
Még rendetlen barátok sincsenek.
tegnap 11:07
 18/26 anonim ***** válasza:

Egy barátom introvertált, nagyon kevesen vagyunk a barátai, 13 órán át fog dolgozni, hazamegy aludni. Pedig hívtam, de nem bírja a társaságot és főleg annyira fáradtan.

1 évvel ezelőtt nem dolgozott, átmentem hozzá d.u.-ra, kifestette az arcomat, hülyültünk, én elmentem bulizni, ő elment aludni.

tegnap 11:51
 19/26 A kérdező kommentje:

Jó neki.

tegnap 12:17
 20/26 anonim ***** válasza:
0%
Első lépésnek tartsál kutyát!
tegnap 17:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!