Miért ennyire elítélendő még mindig ha valaki füvezik?
Ez ilyen, nekem is van amire egy Ft-ot nem adnék, amire te lehet kiadsz. Nincs is ezzel semmi baj, nem kell mindenkinek élnie vele, az ítélkezés a probléma.
A fű viszont nem hogy kikapcsolja, hanem beindítja az elmét.
Belénkvertek gyerekkorunk óta ? Láttam mit művel a drog egy emberrel,de mint már írtam mindenki maga dönti el h használja vagy sem. Én semmibe nem nézem aki használja. Nemcsak aki drogozik,ide tartozik az alkohol is
Hülyeség h valami trauma váltja ki,nyilván van olyan is.
De az exem,normális gyerekkor,normális párkapcsolat,2 pici gyerek. Hitel nélküli lakásunk volt,autónk. És mit választott ? A drogot
Nála mi váltotta ki h drogozzon ?
De azzal kezdte,és hosszú ideig ;csak; fű volt. Teljesen mindegy ki mit mondd. Aki füvezni akar annak hiába mondja bárki h elítélendő vagy nem.
Mivel nekem rossz tapasztalatom volt vele én elítélem
És a fiaim is arra fogom nevelni h elítélendő,nehogy úgy éljenek mint az apjuk.
atyaég. először a doktor úr, most meg az "egy barom volt a férjem"...
nagyon szomorú, hogy vannak ennyire beszűkült gondolkodású emberek. mondjuk azt észrevettem, és nagyon örülök a tendenciának, hogy manapság szinte már csak az egy bites emberek szajkózzák a fű-rossz-drog-igyálpálesztaznemdrog című műsort. szóval sztem van remény
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!