Miért ennyire elítélendő még mindig ha valaki füvezik?
Figyelt kérdés
Semmivel nem károsabb mint az ital, mégis büntetik. Mi erre a magyarázat és miért nem változott még meg ez?2021. márc. 7. 15:06
1/136 anonim válasza:
Mert ez így van bele ágyazva a kultúrába, hogy aki kívülálló ebből a világból, az nem tesz különbséget fű meg heroin között. Mellesleg szerintem se füvezni, se inni, dohányozni stb.. semmi ilyen önroncsoló dolgot nem kéne csinálnia az embernek.
4/136 anonim válasza:
Nézd, ha ettől boldogabb vagy, én tojok rá, hogy más mit csinál.
Nem érdekel ha iszik, nem érdekel ha füvezik, nem érdekel, ha vagdossa magát és a többi.
Mondjuk nem értem, hogy miért jó tudatmódosítókat használni, hiszen a normális agyi tevékenység kincs és egyre kevesebben rendelkeznek vele.
Szóval én biztos nem tiltanám, de pszichológushoz küldenék mindenki olyat, aki ennek szükségét érzi, mert annál nagyon nem stimmel valami.
6/136 A kérdező kommentje:
5; mi a helyzet azzal aki a vegyszeres pálinkát issza napi szinten?
2021. márc. 7. 15:21
7/136 anonim válasza:
Gyere Csehországba, haver! Itt mindenki leszarja a füvet. 5 grammért kaptam 10 ezer forintnyi büntetést. :D
8/136 anonim válasza:
Hogy kerülne a pálinkába vegyszer? A füvön nagyon eséllyel találsz
9/136 A kérdező kommentje:
Ezért lenne jó végre legalizálni és akkor egyszerűbben hozzá lehetne jutni minőségi anyaghoz is, nem bizonytalan forrásokból.
2021. márc. 7. 15:28
10/136 anonim válasza:
8
Ja, csak az alkoholisták elverik a feleségüket, gyereküket, míg a betépett családapa eljátszadozik a gyerekkel, esetleg megnéz vele egy mesét. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!