Én ebből élek, barátom. Méghozzá elég jól. Nem hiszem, hogy dedós lúzer vagyok, hisz huszonéves koromra 2 céget vezetek. Nyilván benne van a pakliban, hogy csak hazudok, mint egyesek az orvosi karrierjükről. :)
2021. márc. 7. 15:56
32/136 anonim válasza:
Én konkrétan ha valaki füvezik nem ítélem el önmagában a cselekedetet.
Viszont mindig azzal szembesültem hogy akik a legalizálástért a legjobban kapálóznak az országban, azok általában a társadalom legalja lepattantabb trógerek, akik azért lobbiznak hogy ne rendőrparába kelljen zülleniük.
2021. márc. 7. 15:58
33/136 anonim válasza:
Működött a propaganda, ennyi. Az alkohol az mehet, mert annak “kultúrája” van, de egy gyógynövény (mert a marihuána az, csak a gyógyszeriparnak nem érdeke, hogy erről tudj) már az ördögtől való. Pedig megvan a kultúrája a marihuának is, természetesen nem a napi szintű alkalmazására gondolok, mert ugye a jóból is megárt a sok. Ha valaki nem menekülés a problémák elől miatt használja, akkor sok pozitív hozadéka lehet. És nem feltétlen nyúl keményebb dolgokhoz az ember, én sem tettem.
2021. márc. 7. 15:59
34/136 anonim válasza:
Nem vagyok se a haverod, sem a barátod és itt nem is a CBD olajról van szó, aminek sok köze nincs az utcai fűhöz. Elég sz.rul értesz a saját szakmádhoz. Miért is hinné el bárki azt, amit te mondasz, ahelyett, amit én mondok? :D észkombájn
2021. márc. 7. 15:59
35/136 anonim válasza:
34
Ebben egyetértünk. Nem kell elhinni, téged sem zavar az, hogy senki sem hiszi el az orvosi diplomád létezését. Ettől függetlenül én egy évet töltöttem a Karlova Univerzita orvosi karán, de ott legalább normális, nyitott elméjű orvosokat képeznek.
2021. márc. 7. 16:01
36/136 anonim válasza:
"de egy gyógynövény (mert a marihuána az, csak a gyógyszeriparnak nem érdeke, hogy erről tudj)"
Na ez már az ilyen legalja konteózás.
Légyszi hozd össze a füvezést az 5G összeesküvéssel, laposföldel és a chemtrail szórással is. :D
2021. márc. 7. 16:01
37/136 anonim válasza:
Ha neked csak eddig terjed a világod, hogy minden konteó ami nem illik a világképedbe, arról nem én tehetek. Viszont én nem csak a tvből hallottam róla, így nekem ez a véleményem, neked attól meg lehet más.
2021. márc. 7. 16:03
38/136 anonim válasza:
35-ös, én meg 6 évet töltöttem az egyetemen, nem 1-et és nem is ilyen alap szinten ismerem a témát, mint te, de azért okoskodj csak, ha téged nem zavar, hogy lejáratod magad :)
2021. márc. 7. 16:05
39/136 anonim válasza:
Azt hiszem én elengedem ezt a kérdést, mert nagyon alacsony az átlag értelmi színvonal. Kb aki nem azt válaszolja hogy "a fű gyógyítja a rákot, Aids-es, szifiliszt, feltámasztja a halottat is a sírból és a világ össze problémáját megolja", az kapja a 0%-ot... További jó sztondulást gyerekek. :D
2021. márc. 7. 16:05
40/136 anonim válasza:
Egyébként lehet ezért ítélik el őket, mert az összes szétszívott agyú pojáca ilyen hatalmas világmegváltó bölcsnek hiszi magát, miközben csak társadalom által lesajnált piti trógerek.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!