Szerintetek elitelendo, hogyha egy lany\no olyan part valaszt maganak tudatosan, aki elore tudja vinni ot a karrierjeben?
Ha boldogok, nem érdekel senkit! Ha nem boldogok, akkor meg főleg.
Ha lány/nő direkt olyan párt választ magának , aki ambiciózus, de nem szereti igazán a párját, az az ő baja. Neki kell boldogtalanul leélni az életet, nem másoknak.
Szerintem igen.
Én nem várnám a páromtól, hogy bármilyen hatással legyen a munkámra. Mivel előtte, utána, nélküle is működnie kell. Nem akarom, hogy tőle legyen függő.
Egy jó barát, egy családtag is tud segíteni, ha van rá lehetősége, és szükséged van rá.
Nem kell ezért odaadni magad valakinek.
Nekem nagyon fura, hogy ha valaki nem azért választ valakit párjának, mert szereti, mert szeret vele lenni, hanem azért, hogy majd segítsen neki. Az más, ha már valaki a párod és ha segítségre van szükséged, akkor segít, ha megteheti.
És persze nemektől függetlenül így gondolom. Lehetne a kérdésben férfi is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!