Mennyire elítélendő, ha egy lánynak látszanak a "borosták" a lábán?
2. -mert rohadt fájdalmas
-mert a combomon is szőrtelenítenem kell és ott még fájdalmasabb a gyanta, mint a lábszáramon
-mert mint mondtam, gyorsan is nő a szőröm és ha le is gyantázom, egy hét múlva már nő vissza és emiatt sajnálom a gyantázásba fektetett energiát, ill. pénzt is..
Minden attól függ, hogy amúgy hogyan viseled magad. Ha látszik, hogy szorongsz, az emberek észre fogják venni. De ha ennek ellenére is emelt fővel jársz és szereted magad, senki nem fog foglalkozni a szőreiddel.
Egyszer külföldön megismertem egy csajszit. Kreol bőre volt, ebből kifolyólag dús fekete szőrzete. És sehol sem szőrtelenített, teljesen szőrös volt a karja, a hónalja, a lába. Először meglepődtem, de olyan kisugárzása volt a lánynak, annyi önbizalom és szexiség áradt belőle, hogy mind a mai napig ő a legvonzóbb lány akit valaha láttam. Pedig nő vagyok és hetero. Aztán beszélgettünk, jobban megismertem, hihetetlenül kedves és jó a humora.
Szóval szhard le magasról. Vannak sokkal fontosabb dolgok és jelentősebb emberi értékek a lábad simaságánál.
Tényleg megéri, hogy ez zavarjon téged?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!