Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Tényleg ennyire elítélendő,...

Tényleg ennyire elítélendő, hogy fiú létemre balettozok? 17/f

Figyelt kérdés
Már nagyon sok embertől visszahallottam, hogy ez már igenis gáz, pedig ezt szeretem csinálni. Már majdnem 10 éve, hogy csinálom, de a legtöbb ember csak lenézendően beszél velem emiatt.
2016. máj. 10. 09:50
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Már 17 éves vagy, egy leendő balett táncos ilyenkor már nagyon benne van a dologban, gyakorlatilag egész nap tanul. Ha komoly céljaid vannak ezzel, mész a Táncművészetire, akkor szerintem nincs ezzel gond. Hobbinak én is furcsának gondolnám, mert az átlagember hobbi balett esetében, cuki ovis kislányokra gondol, rózsaszín tüllben.
2016. máj. 10. 09:57
 2/13 anonim ***** válasza:

Nem, hiszen férfi balettművészek is vannak, nem csak nők :)

De gondolom, sokan nőiesnek vagy b-uzisnak gondolják.

2016. máj. 10. 10:08
 3/13 anonim ***** válasza:
Mivel a balettel a kecsességet, nőiességet azonosítják, így érthető módon nem sokan fognak rajongani érte.
2016. máj. 10. 10:15
 4/13 A kérdező kommentje:
Az elején hobbinak indult, de kb 1-2 év elteltével már voltak olyan gondolataim, hogy továbbra is ezt szeretném csinálni, szóval nyilván most az a célom, hogy bejussak a Táncművészetire :) Egyébként igen, engem is b*uziztak már miatta pedig nem vagyok az :D Ami azt illeti szívesen csinálom, csak nagyon zavaró, hogy folyamatosan összetalálkozom olyanokkal, akik kiröhögnek miatta.
2016. máj. 10. 10:15
 5/13 anonim ***** válasza:

Őszintén szólva én is egy feminin vonású lányos fiúra gondolok ilyenkor. Ne értsd félre, nem elítélésről van szó, hanem csak hirtelen erre aszociálok. Nem tehet erről az ember, ez ugrik be először

Aztán vannak akiknek másodszor is xd

Szerintem ettől lehetsz ugyanolyan ember mint bárki. Ha egy haverom balettozna ugyanúgy viselkednék vele mint bárkivel :D Elmesélném neki hogy mekkorát estem deszkázás közben és kérdezgetném hogy milyen volt a próba :))) a hobbi az hobbi. Legalább lesz egy kis kitartásod amire a tánc tanított^^

2016. máj. 10. 10:17
 6/13 anonim ***** válasza:
100%

A Szegedi Kortárs Balettben (őket ismerem)legalább annyi lány van, mint fiú. Kiváló táncosok, teljesen férfias a felépítésük és hiába nagyon hajlékonyak, egyáltalán nem keltik nőiesség benyomását. 17 évesen még sokat fog változni a tested.

Egyáltalán nem nőies-lányos-b*zis dolog fiúként / férfiként balettozni.

Rossz közegben vagy jelenleg. Ha ez a hobbid, amit imádsz, vagy pláne, ha meg akarsz élni belőle, hivatássá formálni, akkor fel ne add rosszmájúak miatt!

Csak a lábaidra, ízületeidre vigyázz nagyon, mindig melegíts be előtte, nehogy megsérülj! Sok táncos karrierjének a halála, hogy lesérülnek, persze ez sokszor kivédhetetlen, de azért csak tégy meg mindent megelőzésképp.

És ha továbbra is cseszegetnek, menj majd el abból a városból, akár az országból is, bár szerintem a kiváló férfi táncosok itthon is keresettek.És iszonyatosan nehéz bejutni egy jó csapatba, úgy értem, ha hivatásszerűen űzöd a balettet. Juronics Tamás pl. nem ismer ebben tréfát.

Sok sikert ;)

2016. máj. 10. 10:19
 7/13 anonim ***** válasza:
2016. máj. 10. 10:19
 8/13 anonim ***** válasza:
A férfi balett táncosok egyáltalán nem néznek ki rosszul női szemmel és nyilván nem is mindegyik homoszexuális, sőt. Én nem röhögnélek ki, illetve az én társaságomban nem röhögne senki ezen, hogy a Táncművészetire mész. Ez egy nagyon kemény pálya, ha ezt akarod csinálni, akkor hajrá. És ne foglalkozz olyan emberek véleményével, akik tuskók, inkább intelligensebb barátokat szerezz.
2016. máj. 10. 10:20
 9/13 anonim ***** válasza:

Én szeretem a balettet, nagyon sok darabot, sok táncost láttam már, nem tartom nőiesnek a balettozó férfiakat. Nagyon kemény fizikai munka. Nagyon durva izomzattal rendelkeznek.

Persze a művészek között nagyobb arányban vannak melegek, vagy csak jobban fel merik vállalni. Talán ezért van ez az általánosítás.

De ettől még nem lesz minden művész és minden minden táncos meleg.

Szerintem úgy általában a balettot nem sokan szeretik. Rám is furán néznek, hogy járok balettra, és sokan sznobnak mondanak ezért. Pedig az teljesen mást jelent.

De ezek ne tántorítsanak el :)

2016. máj. 10. 10:21
 10/13 anonim ***** válasza:

Az ilyen beszólogatók nyilván azt sem tudják, mi fán terem a balett. Nem kell felvenni az ilyent.

Én tornázom (gimnasztika), és sokan reflexből megjegyzik hogy az milyen búzás, ebből látszik pedig hogy fogalmuk sincs, hogy miből állnak a férfi tornagyakorlatok, csak nyomják a bemagolt sablonokat.

17F

2016. máj. 10. 11:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!