Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » 17 évesen egy fiúnak hajat...

17 évesen egy fiúnak hajat festeni. Mennyire elítélendő és miért?

Figyelt kérdés
Szeretném befesteni a hajam, mert a mostani színem utálom, édesanyám azt mondta, majd ha vége lesz a sulinak, a tanárok miatt... Szerintetek, mi lehet a legdurvább reakció amit például egy tanárom tesz? Vagy csak ő parázza túl a dolgot, és csináljam bátran?

2015. febr. 4. 20:32
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
23%

Hát ma már lassan többségbe vannak a búzák és csírák, úgyhogy nyugodtan festesd a hajadat

23/F

2015. febr. 4. 20:41
 2/15 anonim ***** válasza:
56%
Nem elítélendő, csak valóban búzakereskedős. Lányoknál szokott lenni ez az önkép-zavar. De ha már egy fiúnál/férfinál is fellép egy természetadta külső jeggyel kapcsolatban, az már gáz.
2015. febr. 4. 20:48
 3/15 anonim ***** válasza:
59%
Biztos meg fogják jegyezni, de nem hiszem, hogy fognak nagyon szólni érte. Egyáltalán nem elítélendő, olyan hajban vagy, amilyenben akarsz.
2015. febr. 4. 21:18
 4/15 anonim ***** válasza:
0%
Én egyáltalán nem tudom tolerálni ezt, de hát a mai világba már olyan dolgok vannak, hogy szinte mindennapos ez a dolog.
2015. febr. 4. 21:35
 5/15 anonim ***** válasza:
Én nekem személy szerint nem tetszik, de akik ezt elítélik azokat meg én bírom nagy szinten elítélni. Kik vagyunk mi hogy megmondjuk a másiknak hogy milyen legyen a haja? Legyen az fiú vagy lány. Ha teljesen biztos vagy benne hogy úgy szeretnéd akkor tedd meg. Mondjuk az se mindegy hogy barnáról szeretnéd feketére vagy esetleg lilára. De ha úgy érzed hogy ez ahogy te jól éreznéd magad akkor az a te dolgod és senkinek sincs beleszólása!
2015. febr. 4. 22:46
 6/15 anonim ***** válasza:
100%

Engem nagyon zavar az, hogy nem élhet az ember úgy ahogy szeretne, csak mert kirugjak az iskolából vagy a munkahelyéről vagy jobb esetben kinézik. És csak egy hajfestés miatt.

Szerintem nem elítélendő, akinek nincs jobb dolga mint mást szekálni mert lusta dög annak max nem tetszik.

2015. febr. 4. 23:09
 7/15 anonim ***** válasza:
0%

nem elitelendo csak rohejes.

egeszseges lelkuletu emberek ki fognak nevetni a hatad mogott, de te tudod.

2015. febr. 5. 08:33
 8/15 A kérdező kommentje:
Az, hogy a hátam mögött mit csinálnak nem nagyon tud érdekelni. Amúgy csak sötétebb barnáról festetném feketére, szóval nem lényeges különbség, de nekem fontos
2015. febr. 5. 20:44
 9/15 anonim ***** válasza:
talan koncentralhatnal a lenyeges dolgokra.
2015. febr. 6. 07:11
 10/15 anonim ***** válasza:
48%

De miért akarod festeni? A fekete festék a legkárosabb, nagyon gyakran hajhullást okoz, a bőrön át a szervezeted is mérgezed vele. Emellett a festett fekete szín természetellenes is. Elég rossz választás. Kevés embernek is áll jól a fekete. Miért pont ezt akarod?

Engem nem zavar ha egy fiú festi a haját, de rendes színt válasszon, pl sötétbarnából közép barna az okés lenne. A fekete nem.

2015. febr. 6. 11:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!