Halloween bulira minek a leggyorsabb legegyszerűbb beöltözni vagy festeni?
Figyelt kérdés
És honnan kerítsek rá ruhát vagy festéket, menjek a kölcsönzőbe 6 ezer forintért aztán meg buli után vigyem vissza a hidegben a jelmezt?2013. nov. 8. 15:00
1/3 anonim válasza:
Boszorkánynak, vagy csontvàznak. Ha segít valaki, vagy ügyes vagy pár fekete ruhadarabból és kis fehér festékből könnyen megcsinálhatod. Csinálhatsz narancsszínű kartonból tökjelmezt is, az is egyszerű és stílusos.
2/3 A kérdező kommentje:
Senki nem segít, nem tudom mit csináljak a fekete ruhadarabból ami csak fekete felsőm van, nincs kartonom, festékem, filcem, maszkom, nem tudom hogy fessem ki magam ha kifestem, még azt se tudom hol lehet erre festéket kapni a környéken és milyen kéne, de őszintén szólva nincs is kedvem festékboltokba járogatni.
2013. nov. 8. 15:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!