Hogyan jutok Budapestről a leggyorsabb, legegyszerűbb módon Kisorosziba? (Tömegközlekedéssel)
A Szentendrei HÉV a kulcs.
Szentendréről pedig VOLÁN busz visz Kisorosziba.
Vagy pici kalandot belecsempészhetsz és a Duna innenső oldalán maradva Visegrád-Szentgyörgypusztánál szállsz le róla és átkompozol a túloldalra ami szinte a falu központjába visz.
Jó utat!
:o)
Csak a lényeg maradt le ...
A HÉV menetideje max. 37 perc (Battyhány tértől) a buszoknál hasonlóval számolj.
Elvileg ha nem kell egy órát buszra várj nagyjából másfél-két óra amiről beszélünk.
Köszönöm a válaszokat!
Megnéztem ezt a telekocsi dolgot, tetszik, hasznos szolgáltatás, meg okos ötlet, csak az a baj vele, hogy mindössze egy embert találtam, aki megy Pestről oda, de ő mindig csak délután 3-kor :(
Szentendréről induló buszt én is néztem, de csak egy közvetlen járatot találtam, az meg hajnalban megy. De amúgy is csak 4 busz indul oda egész nap, és a legtöbb több, mint egy óra alatt ér oda. A kompos átkelésnek próbálok most még utánanézni.
Köszönöm, valószínű vagy az a megoldás marad, vagy indul egy busz Tahitótfaluba és ott át lehet szállni egy másikra, ami Kisorosziba megy, kb. ugyanannyi idő az is. A komp mondjuk kalandosabb lenne, csak ha nem sikerül 2 perc alatt átérni a busztól (ami nem csak rajtam, hanem a buszon is múlhat) akkor a következő kompra várhatok egy órát :(
De köszönöm mindenkinek a segítséget! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!