Hogy lehet a leggyorsabban és a legegyszerűbben eljutni tömegközlekedéssel a Déli pályaudvartól a Westend bevásárlóközpontig?
1.
Metróval a Deák térig mész, ott átszállsz a 3-as metróra (Újpest felé) és kettő megállónyira van a Westend.
2.
A Délitől villamossal 1 megállót mész a Moszkva (Széll Kálmán) térig ahol átszállsz a 4-es 6-os villamosra és a Nyugatiig mész, ami a hatodik megálló.
Szerintem gyorsabb villamossal.
Délitől a 61 -es villamossal egy megálló a széll kálmán(moszkva) térig onnan pedig a 4-6os-al hat megálló a nyugati pu.
A 61-es en potyázol, egy megállót simán lehet. Akkor árban is annyi mint metróval.
Üdv.
Ha két metróval mész, ne felejtsd el, hogy a metróátszálláskor NEM kell még egy jegyet lyukasztanod!
Amúgy leggyorsabb szerintem a Déli -> Metró Széll Kálmán térig -> 4,6V -> Nyugati pu.
09:32 vagyok megint.
Még valami. ilyen kérdésekben érdemes megnézni a www.utvonalterv.hu oldalt, van bp-i tömegközlekedés-tervezője.
62 szazalekos valaszolonak igaza van
maar a Delinel megtalalni a villamost se egyszeru, ket iranyba is megy ellentetben a metroval
aztan a Moszkvarol szenvedni a 4-es 6=ossal meeg 6 megallot, kozlekedesi lampakkal megfuszerezve... nonszensz
metroval eltevedni nem lehet, a Deakon az osszekoto folyosot megtalalni nem kunszt, ha az ember tud olvasni. ha megse tud, akkor forduljon balra, mert az a helyes irany.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!