17 évesen egy fiúnak hajat festeni. Mennyire elítélendő és miért?
Figyelt kérdés
Szeretném befesteni a hajam, mert a mostani színem utálom, édesanyám azt mondta, majd ha vége lesz a sulinak, a tanárok miatt... Szerintetek, mi lehet a legdurvább reakció amit például egy tanárom tesz? Vagy csak ő parázza túl a dolgot, és csináljam bátran?2015. febr. 4. 20:32
11/15 A kérdező kommentje:
azért akarom mert imádom a feketét, és szerintem jól is állna nekem a fekete haj, és a barnát pont utálom, mivel az olyan átlagos hajszín... :P
2015. febr. 6. 14:28
13/15 A kérdező kommentje:
Nem... Igazából nem is vagyok ember, a marsról jöttem! és csak tanulmányozom az emberek furcsa szokásait
2015. febr. 7. 12:35
14/15 anonim válasza:
Ne foglalkozz ezekkel az idiótákkal. Mindenkit el lehet ítélni valamiért ha nagyon akarjuk, csak vannak olyan hülyék akik direkt ezt keresik. Ettől ők magukat többnek érzik.
Szerintem a te dolgod és senkinek nincs beleszólása.
15/15 anonim válasza:
Szerintem nem olyan gáz, láttam már olyan fiút, aki festette a haját és jobban nézett ki az új hajszínével, mint az eredetivel. Úgyhogy ilyen esetben még jól is teszi. Mondjuk a tanárok lehet, megszólnának érte, mert az idősebb generáció még azt is rossz szemmel nézi, ha egy lány festi a haját, nemhogy egy fiú..De ha nálatok rendes tanárok vannak, akkor nincs mitől félned. Bár nekünk van olyan tanárunk, aki simán leb*zizna az egész osztály előtt XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!