Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Tényleg ennyire elítélendő,...

Tényleg ennyire elítélendő, hogy fiú létemre balettozok? 17/f

Figyelt kérdés
Már nagyon sok embertől visszahallottam, hogy ez már igenis gáz, pedig ezt szeretem csinálni. Már majdnem 10 éve, hogy csinálom, de a legtöbb ember csak lenézendően beszél velem emiatt.
2016. máj. 10. 09:50
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Szerintem a balett táncos férfiak nagyon jól néznek ki. Kifejezetten férfiasak, nagyon szép izomzatuk van, nem túl izmos hanem nagyon esztétikus testfelépítésük. A balett gyönyörű dolog és furcsa lenne ha a férfi szerepeket is nők adnák elő mert nincs férfi balettos. (Ráadásul szerintem nagyon szexi az a szűk nadrág amit hordanak és kilátszik minden ha értitek mire gondolok.)
2016. máj. 10. 12:41
 12/13 anonim ***** válasza:
értjük;)
2016. máj. 10. 15:40
 13/13 anonim ***** válasza:

Ha vedekezo allast veszel, axxal adod alajuk a lovat. Ha csak annyit mondasz hogy teged ez kikapcsol es boldogga tesz...ez van es kesz

A tovabbi karatyolasra pedig nem kell reagalni, csak leszerelni oket olyanokkal mint: minden ember mas. Nem kell mindenkinek ugyanazt szeretnie....

Latjak rajtad hogy nem vagy megingathato es nem szivjak tivabb a vered. Mukodik, csak belulrol kell jonnie.

2016. máj. 10. 17:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!