Nő verése miért minden esetben elítélendő a média szerint?
Azt vettem észre, hogy amikor nő verésről tájékoztat a média, akkor sosem írja oda a verés okát.
pl itt:
Ez vajon miért van? Minden eset más. Nem hinném, hogy csak olyan esetben vernek nőket, ahol a nő csendben ül és épp nem csinál semmit.
Engem biztos érdekelne, hogy mi volt az ok? Lehet gyilkos volt a nő vagy önvédelemből tette valaki, de ezt a média sosem feszegeti valamiért.
Ha egy pasit félig agyonver valami állat, akkor sem írják oda az okát.
Mit akarsz kihozni az egészből? Hogy a büdös r..banc biztos megérdemelte, szegény férfiakat meg elnyomják? Szaladj anyuhoz, és sírd ki magad az ölében.:D
"Lehet gyilkos volt a nő vagy önvédelemből tette valaki, de ezt a média sosem feszegeti valamiért."
Most komolyan, szerinted ez mennyire gyakori?
Gyerekkoromban ültem és nèztem magam elé. Apám oda jött és jól agyon vert. Pedig semmit se tettem. 12 voltam akkor. Éppen úgymond nővé értem akkoriban. És elég sokszor megtette ezt velem úgy hogy semmit se csináltam...
Másik. Sokszor valóban nem mondják mi volt az ok. Bár szerintem egy ember se egy állat se növény nem érdemli meg a rossz bánásmódot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!