Ha lenne egy fizetős szolgáltatás Facebookon, hogy megnézheted ki nézeget, fizetnél érte?
Figyelt kérdés
Ha a válasz igen, mennyi a maximum ahol még azt mondod megveszed, a szolgáltatást?2016. máj. 24. 18:17
1/12 anonim válasza:
Dehogy fizetnék :D abszolút hidegen hagy, hogy ki nézegeti a fészbúkom, ha nézegetik egyáltalán. Idegen amúgy sem lát semmit belőle a profil-és borítóképemen kívül.
2/12 Inessential válasza:
200Ft-nál többet nem adnék érte.
Hülyeség is..
4/12 anonim válasza:
Tömném a Zukorberg zsebét tovább
5/12 anonim válasza:
Ha ez most a facebook lenne, lájkolnám ezt a kérdést! :D
De tényleg, mert nagyon ötletes.
Engem speciel igenis érdekelne, hogy ki nézeget, vagyis inkább úgy fogalmaznék, hogy Ő nézeget-e. ;)
Pár száz forintot még ki is fizetnék érte, esetleg egy ezrest vagy kettőt...és utána körberöhögném magam, hogy képes voltam ilyesmiért pénzt kiadni :D De tuti kipróbálnám.
Lehet, hogy érnének meglepetések ... :)
6/12 anonim válasza:
Ezt felteszed chromeba, és rákattintasz oldalt a távcsőre, és mutatja :)
8/12 anonim válasza:
Van ilyen bővítmény, chrome alatt :D
9/12 anonim válasza:
Néztem én is, egy hónapja még jó volt pedig...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!