Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Miért ennyire elítélendő még...

Miért ennyire elítélendő még mindig ha valaki füvezik?

Figyelt kérdés
Semmivel nem károsabb mint az ital, mégis büntetik. Mi erre a magyarázat és miért nem változott még meg ez?

2021. márc. 7. 15:06
 121/136 A kérdező kommentje:
Mondjuk indoklást én egyáltalán nem látok a hozzászólásodban..
2021. márc. 14. 18:27
 122/136 anonim ***** válasza:
100%
Mondjuk a vita szót nem negatívként kéne értelmezni. A lényege pedig az lenne, hogy érvekkel alátámasztva kulturáltan ismertetjük a véleményünket a másikkal, semmi esetre sem meggyőzés céljából. Az ítélkezést pedig pedig elkéne hagyni, soha nem tudhatjuk a másik mit miért csinál.
2021. márc. 14. 18:54
 123/136 anonim ***** válasza:
0%

Miért ítélem el ?

Mert láttam dolgokat hogy mit művel az emberekkel,sajnálom hogy valaki szerint normális dolog füvezni/inni

Családok mennek tönkre

Exem is mindig azzal védekezett hogy semmi rosszat nem csinál

Persze,aki ebbe él szerinte ez teljesen elfogadott dolog

Legyen,de számomra nem az

2021. márc. 14. 19:31
 124/136 anonim ***** válasza:
72%
Nem a fű vagy az alkohol teszi tönkre a családokat, hanem az ok amiért ezekbe menekül valaki. Nem kell, hogy elfogad, de nem kell végletekben sem gondolkozni. Az alkalmi füvezésről volt szó, ami mellett az ember ugyanúgy funkcionál mint bárki más.
2021. márc. 14. 20:00
 125/136 anonim ***** válasza:
0%

Nem a drog a fű ?

Hány olyat hallani h megverte/megölte a családját ?

Nehogy már azt keressük hogy mi váltotta ki azt h valaki drogozik

2021. márc. 14. 20:16
 126/136 A kérdező kommentje:
Nem a drogokról volt szó hanem a fűről, ami egy növény ami kinő a földből. Nem kéne összekeverni más szintetikus szerekkel amitől tényleg függő leszel és elmegy az eszed és rámegy az egészséged. De ez az amit képtelenek vagytok megérteni; nem minden drog egyforma és viták folynak arról is hogy a fű egyáltalán drognak számít e. Szerintem igen, de az alkohol is ugyanúgy drog, sőt bizonyos emberek még a kávét is annak tekintik. Felesleges mindent bekategorizálni és egy kalap alá venni. Olvassatok inkább.
2021. márc. 14. 20:25
 127/136 anonim ***** válasza:
78%
A fűtől senki sem fog megverni/megölni senkit... teljesen más hatása van, pont ellenkezőleg, lenyugtat. Amúgy nem írtam olyat, hogy nem drog, de ugyanúgy a kávé is az, de attól sem fog senki megverni senkit. Kevered és összemosód a dolgokat, ebből is látszik, hogy fogalmad sincs a témáról csak ítélkezel.
2021. márc. 14. 20:31
 128/136 anonim ***** válasza:
0%

20 éve tini koromban próbáltam én is,akkor jó bulinak tűnt

Igen,az alkohol is egyfajta drog

Kikapcsolja az ember agyát mindkettő,és van h tragédia a vége.

De aki akarja csinálja,én egy Ft ot nem adnék érte,sokkal fontosabb dolgokra kell a mai világban a pénz

2021. márc. 14. 20:32
 129/136 anonim ***** válasza:
+ de, azt kéne keresni, hogy mi váltotta ki. Nem csak azért, hogy ne drogba meneküljön, hanem mert ugyanolyan ember mint te vagy én csak feldolgozatlan traumái vannak, amit kezelni kell.
2021. márc. 14. 20:33
 130/136 A kérdező kommentje:
Nekem nagyon úgy tűnik hogy mi "füvesek" tudunk érvelni és tájékozódni de ti csak azt hajtogatjátok amit belétek vertek gyerekkorotoktól fogva. Engem is így neveltek, de ítélkezés helyett képes vagyok az önálló gondolkodásra és utánaolvastam hogy mi ez pontosan és úgy döntöttem hogy kipróbálom
2021. márc. 14. 20:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!