Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Miért ennyire elítélendő még...

Miért ennyire elítélendő még mindig ha valaki füvezik?

Figyelt kérdés
Semmivel nem károsabb mint az ital, mégis büntetik. Mi erre a magyarázat és miért nem változott még meg ez?

2021. márc. 7. 15:06
 111/136 A kérdező kommentje:

Ilyen hatása csak poroknak vagy tablettáknak van. Elkövetted azt a hibát, hogy egy kalap alá vetted az összes drogot anélkül hogy bármit tudnál bármelyikről. Semmi gond, csak legközelebb tájékozódj mielőtt kommentelsz.

110: Erre érdemben nem tudok reagálni. Szerintem olvasgass egy kicsit te is.

2021. márc. 14. 12:55
 112/136 anonim ***** válasza:
18%

Lehet is egy kalap alá venni mivel mind illegális. Tehát van közük egymáshoz

Ha a fű más lenne lehetne venni mint pl egy üveg italt

Persze nekem ez a véleményem,neked más.

Nem vagyunk egyformák

2021. márc. 14. 12:59
 113/136 A kérdező kommentje:
Sok oka van annak, hogy miért nem legális és az alkohol miért igen, de ebbe ne menjünk bele, mert jóval összetettebb mint gondolnád. Ha kíváncsi vagy utána tudsz olvasni. Én nem győzködök tovább senkit.
2021. márc. 14. 13:04
 114/136 A kérdező kommentje:
Még azért annyit hozzátennék hogy Hollandiában 1976 óta legálisan lehet kapni és nem igazán mondhatja senki, hogy általánosságban le lennének züllve ott az emberek, ellenben a magyar társadalommal akik csak utálkozni meg irigykedni tudnak egymással.
2021. márc. 14. 13:09
 115/136 anonim ***** válasza:
24%

Persze,nem is kell győzködni senkit

Mindenki maga dönti el mit csinál illetve mit tart helyesnek és mit nem

2021. márc. 14. 13:30
 116/136 anonim ***** válasza:
100%
Milyen aranyos, hogy van aki még elhiszi, hogy a hatalmon lévők azért tiltanak, vagy engednek valamit, hogy minket védjenek. Nem azért tiltanak egy növényt , amit orvosi célra is lehet használni mert annyira veszélyes. Hanem mert míg elszívsz egy füves cigit, kitágul a tudatod és esetleg összekapcsolsz olyan összefüggéseket amiket részegen, alkohol által szűkült tudatban nem tennél. Egy alkohol által lebutított népet könnyebb irányítani, mint egy gondolkodó népet. Mindenkinek joga naivnak lenni, de mielőtt ítélkeztek, nézzetek is utána a dolgoknak, ne csak vakon ismételgessétek amiket belétek ültettek.
2021. márc. 14. 15:57
 117/136 A kérdező kommentje:
Ott a pont.
2021. márc. 14. 16:06
 118/136 anonim ***** válasza:
0%

Erről lehetne órákat beszélni hogy elítélendő e vagy nem. Fölösleges

Számomra elítélendő,alkohollal együtt

De kinek mi fér bele az életébe ,mindenki maga dönti el

2021. márc. 14. 17:56
 119/136 anonim ***** válasza:
100%
Egyáltalán nem felesleges, minden vita célja az kéne hogy legyen, hogy szélesítsük látókörűnket a másik véleménye által. Aztán majd eldöntjük, magunkénak tudjuk e vagy sem, de ha nem sem ítéljük el a másikat.
2021. márc. 14. 18:07
 120/136 anonim ***** válasza:
0%

Fölösleges,mivel ha valaki szerint helyes dolog füvezni,hiába mond bárki bármit akkor is helyesnek tartja

Én nem vitatkozom😀 a kérdező kérdésére válaszoltam,hogy én!! Miért ítélem el

2021. márc. 14. 18:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!