Miért ennyire elítélendő még mindig ha valaki füvezik?
Ha élnél ilyen emberrel megtudnád miért elítélendő.
Nem tudom volt a benne részed,de én elmondom milyen egy drogossal élni,egy Ft od nincs soha mert képes ellopni
Napokig alszik,aztán ha kitisztul úgy viselkedik mintha semmi nem történt volna.
Egy drogos bármit megtesz hogy hozzá jusson az adagjához,és igen a fű is drog,mert rá lehet szokni
Nem tudtam hogy kabitoszerezik a kapcsolatunk elején. Természetesen amint ez kiderült elhagytam.
Szerintem neked is sikerült összekeverned a kábítószerfüggőt az alkalmi marihuána fogyasztóval. Nagyon nem ugyanaz a kettő.
Nagyon nehezen ugyan, de rá lehet függni a fűre is, bár előbb lesz alkoholista az emberből alkalmi használat után, mint "drogos".
Nem érdekel 😀mivel láttam a volt párom,egy hazug,egy manipulatív,egy tolvaj lett belőle a fű és társai miatt. Semmibe nem nézem öt,a szemembe egy nulla ember
Amíg vele nem voltam együtt nem így vélekedtem a fűről,úgy voltam vele mindenkinek a magánügye mit csinál,de sajnos mikor eltűnt 20-30 ezer a pénzből és kellett volna,volt rá példa h a gyereknek a tankönyveire...vagy mikor egy Ft nem maradt és jött a kamu duma h mire költött olyan sokat.
Mert egy gyökérrel voltál együtt. Sajnálom hogy rossz tapasztalatod volt, de ezt nem kell a fűre fogni. Az is lehet hogy nem is fű volt hanem valami herbál sz@r vagy egészen más.
Én is szívok, nem napi szinten, de van hogy hetente többször általában esténként. Van tisztességes munkám amit józanul tudok végezni, soha életemben nem loptam és a barátnőm is boldog mellettem. Nem érzem a késztetést arra hogy egész nap be legyek állva mert semmi értelme nem lenne, de néha munka után jól esik egy ilyen cigi.
A kérdés inkább arra vonatkozott hogy ez miért jobban megvetendő mint az ha valaki munka után iszik vagy nap közben elszív egy doboz cigit? Szerintem semmivel nem rosszabb.
Fogalmam nincs használt e mást. Lehet hogy igen,mivel volt h napokig aludt,vagy napokig ébren volt. Nem tudom melyik szernek vannak ilyen hatásai.
Azóta megtudtam h 10 éve használja. Eljárt dolgozni ő is
Eljárt,de a haverokhoz elájulni legtöbbször
Hibás vagyok amiért nem vettem észre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!