Miért nem tudják az emberek komolyan venni a kijárási tilalmat?
A városunkban most kijárási tilalom van. Nem korlátozás, hanem Tilalom! Tehát közterületre nem teheted ki a lábad.
Az ablakból látom miközben eszem, hgy már a 20. gyalogos megy el, 8. biciklista, plusz 3 babakocsi. Egyiken sincs maszk. Még ha nem is a megfelelő maszk van rajta, akkor is nagyban csökkenti a vírus ki és bejutását a szájba és a torokba.
A szomszédom nem volt túl kedves, hívta a helyi járőrt, aki felszólította az éppen arra járókat, hogy menjenek haza, kijárási tilalom van.
Tudjátok mit válaszolt? (a hülyéje?) Akkor a rendőr miért van kint? Ha ő kint lehet akkor én is. Ekkor én nem hagytam szó nélkül kimentem a kertbe (kb 15 méterre) és szóltam neki, hogy már bocsánat, de a rendőr csakis maga miatt van kint. ha ő most elkapja, netán magától és tovább fertőz még 100 embert, akkor arról csakis kizárólag maga tehet. 40-en meghaltak. Kell ennél több érv, hogy maradjon a seggén?
Egyszerűen nem bírom felfogni, hogy ha még nem is a saját, hanem mások érdekében miert nem bír otthon maradni.
A városunk facebook csoportjában is 65 (hatvanöt) olyan poszt van, hogy már a 10. ember sétál el kint az utcán. Mindegyiken átlag 80 komment. Mind arról szól, hogy sorra telefonálnak bejelenteni őket.
Ezek az emberek miatt lesz teljes tilalom az egész országban.
Naaa. igazi magyar mentalitás. amit nem látok vagy nem velem történik meg az nincs és nekem senki nem parancsolhat.
Tisztelet a kivételnek, annak a 4 embernek akik nem olvasták, hogy tilalom van, és egyből első felszólításra hazamentek. Ők fel tudják fogni, hogy mi a helyzet.
Olaszországban teherautókkal viszik sorra a hullákat. Az összes többi országban is. Ez miért nem elég indok????
tessék itt van:
közterületen és közforgalom számára nyitva álló egyéb területen tartózkodni tilos.
"Suttyó balkáni mentalitás" meg "hülye magyarok", közlöm, hogy Angliában ugyanez van.
A hétvégén Londonban kinyitottak egy parkot, nyilván tele volt emberrel, akik egy méternél is közelebb voltak egymáshoz (itt 2m a kötelező távolságtartás)-
De egyébként az emberek idióták és önzőek. Egy csomóan gondolkodnak úgy, hogy "hát, én nem vagyok beteg, minek maradjak otthon?"
Ez a pados dolog egy kicsit sántít nem ?!
Szal ha én fertőző vagyok egy leülök a padra akkor a vírust ott hagyhatom magam után mert ugye én mászkálni akartam.
Az miért az én hibám ha valakit megfertőz az a pad ?
A pad azért tudta megfertőzni mert ő bis mászkálni akart.
Szóval miért az én saram.
Tisztában vagyok vele egy vírus miként terjedhet, hogyan adható át a fertőzés ezzel nincs gond.
Tudom én vagyok a hülye, de nekem ez a " ha mindenki otthon maradna akkor eltűnne a vírus"sem teljesen kerek.
Itt vagy te és én +közel 8 millió másik.
Velük most ne törődjünk.
Te bezárkózol a házba 2 hétre nem jössz ki. El vagy látva van kaja pia minden.
Én szarok bele és mászkálok.
Elkapom a vírust és el is visz.
Te bent voltal ezért nem lettél fertőzött.
Én voltam az utolsó aki vírusos volt de én ugye meghaltam.
A vírus eltűnt.
Tehát.
Ha aki fél a fertőzéstől az 2-3 hétig teljesen szigetelje el magát ameddig a többi meggyógyul vagy meghal.
Hol a gond ? Miért akarod megmondani ki a hibás és ki az aki kimehet ?
Nem bántani akarlak csak szeretném ha kicsit leülnél és önállóan próbáld meg összerakni a véleményedet ne pedig másik igazát hajtogasd.
A kórházak tele vannak, az ott dolgozóak túlterheltek.
Ez tény.
39. és ez miért jó az embereknek? Miért jó az, hogy én jobban tudom és csakazért is kimegyek, hogy megmutassan függetlenségemet?
Semmivel nem lesz kevesebb az ember..
És ha bombariadó van? És lekell menni az óvóhelyre? Mert pl most a 2. vh-van, csak a mostani emberekkel?
Akkro is azt mondják, hogy nem, én nem fogok lemenni, mert nekem ne parancsolgassanak?
Talán nem, mert ott a szemükkel látják a dolgokat..
38-as. nem érted az egészet látom...
épp ezért ne mászkálj!!!!!!hát nem érted? Mivel nem tudod, hogy fertőzött vagy-e!!
Vagy az a célod, hogy kiírtsál minél több embert? Igen? ezt akarod? Mert kinézem belőled abból amiket írtál..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!