Miért nem tudják az emberek komolyan venni a kijárási tilalmat?
A városunkban most kijárási tilalom van. Nem korlátozás, hanem Tilalom! Tehát közterületre nem teheted ki a lábad.
Az ablakból látom miközben eszem, hgy már a 20. gyalogos megy el, 8. biciklista, plusz 3 babakocsi. Egyiken sincs maszk. Még ha nem is a megfelelő maszk van rajta, akkor is nagyban csökkenti a vírus ki és bejutását a szájba és a torokba.
A szomszédom nem volt túl kedves, hívta a helyi járőrt, aki felszólította az éppen arra járókat, hogy menjenek haza, kijárási tilalom van.
Tudjátok mit válaszolt? (a hülyéje?) Akkor a rendőr miért van kint? Ha ő kint lehet akkor én is. Ekkor én nem hagytam szó nélkül kimentem a kertbe (kb 15 méterre) és szóltam neki, hogy már bocsánat, de a rendőr csakis maga miatt van kint. ha ő most elkapja, netán magától és tovább fertőz még 100 embert, akkor arról csakis kizárólag maga tehet. 40-en meghaltak. Kell ennél több érv, hogy maradjon a seggén?
Egyszerűen nem bírom felfogni, hogy ha még nem is a saját, hanem mások érdekében miert nem bír otthon maradni.
A városunk facebook csoportjában is 65 (hatvanöt) olyan poszt van, hogy már a 10. ember sétál el kint az utcán. Mindegyiken átlag 80 komment. Mind arról szól, hogy sorra telefonálnak bejelenteni őket.
Ezek az emberek miatt lesz teljes tilalom az egész országban.
Naaa. igazi magyar mentalitás. amit nem látok vagy nem velem történik meg az nincs és nekem senki nem parancsolhat.
Tisztelet a kivételnek, annak a 4 embernek akik nem olvasták, hogy tilalom van, és egyből első felszólításra hazamentek. Ők fel tudják fogni, hogy mi a helyzet.
Olaszországban teherautókkal viszik sorra a hullákat. Az összes többi országban is. Ez miért nem elég indok????
#10 +1
Szeretem az okos nőket akiket nem lehet birka módjára terelni.
Törölteted a neked nem tetsző válaszokat ?
Valld be vágysz arra, hogy korlátozzanak és forr benned a düh ha más azt csinál amit szeretne.
Ne másikat figyelgess. Egy sunyi kis besúgó vagy.
természetesen nem írom le a város nevét. látom a gyakorit is ellepték a "nagyonokos" emberek. a facebooko összetartás van, véletlenül sem fogjátok megtudni a város nevét.
najó annyit elárulok, hogy két napos a tilalom. tegnap és ma. holnap csak korlátozás lesz. boltba, kutyás sétáltatni elmehetsz.
de tegna és ma a rendelet szerint nem hagyhatod el a magánterületet. tehát közterületre nem léphetsz ki.
Jézus isten miket tud egy ilyen poszt kiváltani az emberekből. atyaég..
rendőri felszólításnak nem engedő emberekről szól és azokról akik a kormány által hozott rendeleteket nem tartják be. Őket véditek?
Gratulálok. igazi magyarok vagytok. Véletlenül se előzzük meg a bajt. "majd hiszem, ha látom" taps taps.
felesleges az ilyeneknek magyarázni.
Ezt a teljes komment szekciót eddig 93 ezren látták. facebookon és youtube-on. minden ember rajtatok röhög.
18-an megosztották.
idézem:
"Ennyi barmot még nem láttam. Ezeket kapná el a írus, majd tapsolunk nekik a koporsóban"
egy másik megosztás
"Jézusom, ezek nem komplettek. Ezek miatt lesz teljes kijárási tilalom az egész országban."
16. Látszik, hogy te is csak egy iw bajnok vagy. tudod jól, hogy mi történik most a Földön, de akkor is osztod az észt. Mert nem tudsz mást mondani.
De elmondom mégegyszer. Egyedül élek, a konyhám 3 négyzetméter. egy ablak van rajta, ami az utcára néz. 3 szelet sajtot és egy szelet sonkát hagy kapjak be már úgy, hogy kinézek az ablakon.
nem értitek az egészet. buták vagytok és buták si maradtok.
Fogalmatok sincs az egészről, de beszélitek a fszságot.
"Kinek árt azzal, ha csak átmegy rajta" senkinek, de tudod az a 40 ember akikel találkozik út közben ők elkaphatják. ja és órákis életben amrad a vírus a korláton amit megfogy. a kilincsen, a padon. BÁRHOL
de magyar birkák vagytok. amit nem láttok az nincs és nem is hiszitek el. csak mentek a nyáj után. Felmérések szerint a amgyar emberek majd, hogy nem a legelső helyen állnak a mindenre szrás listáján. itt a bizonyíték. tessék. átléptük a 100e megtekintést. 200 megosztásnál tartunk.
Tudjátok mi terjed a fénynél is gyorsabban? a sötétség.
ha rajtatok múlna az emberiség jövője, két nap és kipusztulna mindenki!
de szerencsére még többségben vannak az értelmes tudatos emberek akik másokkal is törődnek. És hálistennek a magyarok kevesen vannak.
Az a baj kérdező, hogy téged már annyira beparáztattak ezzel a vírussal, hogy ha valaki köhint egyet melletted akkor ott rögtön összefosod a bokádat.
Meghaltak 109en. Mennyi idő alatt 2 hónap ?
A halál soha nem egy vidám dolog de az élet része.
Az meg, hogy egy olyan országban többen halnak meg ahol a lakosság többszöröse a miénknek azon miért kell meglepődni ?
Ez normális.
Azt állítod a fb-on az emberek 99.99% normális mert ott törődnek a másikkal.
Őszintén, ezt te sem hiszed el ugye ?
Mondok neked jobbat aminek biztosan örülsz majd.
Lassan elkezdik majd minden országban a gyárakat újraindítani.
A legszebb pedig az egészben, hogy nem érdekli őket, hogy ez szerinted még korai vagy felelőtlen.
Te pedig továbbra is csak annyit látsz az egészből, hogy az ott biciklizik a másik meg a babakocsit tolja.
Már ott tartunk, hogy nem a vírus a legnagyobb gond, soha nem is volt az.
Szépen minden újraindul majd, mégtöbb ember fertőződik és hal meg.
Véleményed szerint kérdező, ez a jelenlegi helyzet hogyan fog hatni a munkabérekre ?
Írd már meg légyszi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!