Ti mit javasoltok, mivel üsse el az időt egy magányos ember ha kijárási tilalmat vezetnek be és nem hagyhatja el az otthonát?
Csinalj meg mindent, amit idaig idohianyaban elhalasztottál.
Olvass el minden konyvet, ami eddig kimaradt.
Interneten millio lehetoseget talalsz szorakozasra, beszelgetni masokkal.
Fúrhatsz-faraghatsz … annyi mindent lehet.
-nyelvet tanulok
-netezek: leszedtem egy csomó új zenét, videókat, videókat nézek
-ma voltam pár órát biciklizni
-végre átállok normálisabb kajálásar( glutén- és tejérzékeny vagyok), ezért többet főzök
Ha számítógép és internet akkor Battle Royale játékok.
(Eddig a gyerekeinknek azt mondtuk NE ülj annyit a gép előtt!
Most fordul a kocka.)
Lehet filmezni, játszani, olvasni, rajzolni, gitározni, szájharmonikázni, tornázni, nyújtani.
Nyelvet nem tanulok, mert annyi a hülye a világba, hogy bőven elég a magyarokból...
utolsó : már bocs, de ez elég ostoba kifogás a nyelvtanulás ellen...
Manapság már egy jobb takarítónői álláshoz is kell nyelvtudás, ITTHON IS!
Tévézés, filmezés
Számítógépes játékok
Olvasás
Nyelvtanulás, online tanfolyamok
Tornázás, otthoni edzés
Rajzolás, festés
Tavaszi extra alapos nagytakarítás (hűtő kimosása, mosógép szétszedése, ablakpucolás)
Ruhák, holmik átválogatása, feleslegesek/nem használt dolgok félrerakása, az apokalipszis után rászorulókhoz eljuttatása
Kötés, horgolás, varrás
Könyv/történet írás
Fotózás gyakorlása
Önkielégítés
Új receptek kipróbálása
Saját magad rendbehozása (ha nő vagy, akkor sminkelés gyakorlása, új hajviseletek kipróbálása, esetleg hajfestés, ha férfi, akkor szakáll növesztés vagy lenyírás, rövidebb/hosszabb haj)
Makettkészítés
Külföldi levelezőtársak keresése
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!